Mi számít már egy édesanya esetében brutális kialvatlanságnak?
Nekem folyamat másnaposság érzésem van, sokszor nem tudom megkülönböztetni, hogy álmodtam-e vagy megtörtént. Illetve 2x elajultam csak úgy random az utobbi időben.
(6honapos a lányom)
Igen, az már az. Nekem is volt. 16 hónapos korában lett jobb, azóta 4 hónap telt el, de még most sem tudtam teljesen visszatöltődni.
Nem tudtam a világomat sem, a legveszélyesebb volt, hogy elkezdtem mindent a tűzhelyen felejteni, mert egyszerűen elfelejtettem, hogy főzök - soha nem csináltam előtte ilyet. Aludt a gyerek, de állandóan rohantam, mert úgy hallottam, sír. Éjjelente fogalmam sem volt, hogy egyáltalán a gyerek a kezemben van, vagy hol. A nagyobbat kezdtem el simogatni, mikor a kicsi sírt, stb.
7!
Nalunk pl anyáekkal nem tartjuk a kapcsolatot, anyósra egy krumplit nek bíznék, nem a gyerekemet.
Férjem reggel korán kel, 100km-t levezet a háta mögött 7 emberrel, egész nap fizikai munkát végez, majd késő délután haza ugyan igy... nem varom el tőle, hogy virrasszon, majd esetleg emiatt balesetük legyen.
A szomszédhoz meg csak nem csengetek át hajnali 2kor, hogy te itt a gyerekem, vigyázz rá, aludnék
Fiammal ugyan ezt vegigcsináltam (3éves) ott egy 4-5 honapig tartott, nem haltam bele, ahogy most sem fogok.
3 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!