Mi számít már egy édesanya esetében brutális kialvatlanságnak?
Figyelt kérdés
Van még olyan rajtam kívül, aki már halucinál az alváshiánytól?2022. ápr. 9. 09:32
11/27 anonim válasza:
10: és a szabadnapjain? Vagy 7-ből 7 napot dolgozik?
12/27 anonim válasza:
Jelen!
Már a családsegítő is ránk szállt emiatt, de nemhogy segítenének, hanem plusz programot akarnak a nyakamba varrni, mikor alig tudom világomat is. Legutóbb leráztam már, hogy hagyjon békén, majd elmegyek mindenhova HA már tudok aludni. Látszik, hogy nincs gyereke, semmi együttérzés nincs benne.
3 gyerekkel vagyok egyedül. Nekem az a segítség ha békén hagynak, hogy túléljem ezt az időszakot.
10 hónapos a kicsi és legjobb esetben óránként kel, rosszabb napokon már percenként.
13/27 anonim válasza:
Kövezzetek meg.. De ha ilyen fáradt lennék, en legalább 1 napra, nappalra babysittert hivnek, es jol kialudnam magam. Ez mar veszélyes..
14/27 anonim válasza:
#13 csak az a baj, hogy van az a baba akinek az anyja kell. Plussz aki nem tápszeres azt más nem igazán tudja etetni, nekem az egyik pl iszsz volt, a lefejt tejet el sem fogadta
15/27 anonim válasza:
14! Persze, az más... Bár szerintem ha nagyon éhes a gyerek megeszi meg kiskanalrol is.. De ez tényleg nagyon veszélyes, ne adj isten leejted a gyereket? Vagy a tűzön marad a labas es elalszol? Ezekre kell valamilyen megoldas, mert életveszélyes..
16/27 anonim válasza:
Jézus atya úristen, ezeket borzasztó olvasni is, sajnálom, hogy ennyire nem alszanak a babáitok.
17/27 anonim válasza:
Nekem volt az elsonek. En allandoan sirni hallottam furdes kozben,pedig nem is sirt. De hallottam a fejemben. Neha ejszaka arra ebredtem higy allok es fogom a gyereket es nemmtudom,mikor hogy kerultem oda,miota allok ott. Alvajartam vele. Aztán hanyingerrel keltem,a vedono mondta az a faradtsagtol van,sokkal rosszabb mint a masnapossag. Pedig azt mondta 2*3 ora alvas tok jo,meg eleg,de en nyakon tudtam volna csapni. En majdnem belehaltam.
18/27 anonim válasza:
Nekem az első hónapokban volt, mikor még külön szobában alust, hogy neki estem a tvnek, elajultam egy pillanatra, az utesre tértem magamhoz. Magam mellé vettem.. Igy is jel minimum 3x 9-től 6ig,2 és fél éves, szopik még, ez van. De már rég nem vagyok ki tőle szerencsére, hozzászoktam.
19/27 anonim válasza:
12 vagyok, az én fiam senkivel nincs el rajtam kívül :( Másnál üvölt torkaszakadtából, így is mászik utánam üvöltve napközben, ez pont a szeparációs szorongás időszaka. Amúgy a 2 lányom aludt mint a bunda már 6 hetes koruktól, legrosszabb rémálmomban sem gondoltam volna, hogy van ilyen gyerek aki gyakorlatilag nem alszik. Mert ha felkel 1-2x azt mondom oké, éhes, szomjas. De ez brutál amit művel. És nincs baja mert hordtam én mindenhova (allergiavizsgálat, neurológia, fül-orr-gégészet stb), mind negatív. Fogzik meg nincs megérve arra, hogy aludjon. Nem vigasztal, de most mit csináljak. Kávé, energiaital megy ezerrel.
20/27 anonim válasza:
De az a lényeg, hogy megéri :D :D :D Úristen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!