Ki hogyan csinálja?
Ne nézzetek hülyének, meg tudom ez valakinek bagatel lehet, de igye mindenkinek a saját problémája a legnehezebb.
Szóval szeretnék elmenni dolgozni. Szeptembertől lesz egy ovis és egy elsős gyerkőcöm. Akik járnak úszni, táncra és majd a nagy szeretne tornázni is. Ugye mind délután és sajnos nem helyben. Mindenre el kell menni, valamire egy órát kell autózni. Segítségem nincs, anyós dolgozik, meg ő is vagy 3 faluval arrébb van. Anyukámra meg hiába van közel, nem szívesen bíznám rá, hogy most vigye el úszni a gyereket. Nagyon szétszórt, a maga feje után megy, a vezetéséről meg nem is beszélve. Kicsit életveszélyes. Párom meg sokat dolgozik.
Na, és ha elkezdek dolgozni, és azért szeretnék is keresni vele, akkor minimum 8 órában kellene. És hiába kérnék mondjuk úszásra is későbbi időpontot, de akkor végzek 4 kor a munkával, eohanok a gyerekért, rohanunk úszni és hazaesünk este 8,fél 9 és akkor még leckézzünk vagy valami.
Így is, hogy még nem dolgozok állandóan rohanok, rengeteg dolgom van. 100 felé kell legyek. És lehet tényleg hülyeség, de lehet félek is visszamenni dolgozni. Pedig tudom, hogy sok előnye lenne. De nem tudtam még rájönni a megoldásra. Ki hogy csinálja ezt?
Én meg mondtam tavaly az elsős kislányomank hogy 1 iskolán kívüli foglalkozást választhat az első évben ami hétköznapra esik.
Nem azért mert lusta vagyok hozni vinni, a napomba bele fér mert a kistesóval itthon vagyok és amúgy is itthonról dolgozom saját időbeosztással hanem azért mert egy 6-7 éves gyereknek szerintem bőven elég leterheltség.
Először szokja meg a sulit, a tempót utána beszélhetünk a többiről ha minden jól megy a tanulással.
Könyörgöm te vagy anyja. Az enyém még seggen fütyülős hintalovat is szeretne, mégsem kap. Egy jó tanács: kezd el nevelni. Nem kell mindent a feneke alá tenni egy nyekkenésre, mert ő szeretné, meg neki tetszik. Kössetek kompromisszumot. Az enyémek is sok helyre járna, de ők már idősebb korosztály egyrészt, másrészt minden a lakhelyünktől max 10 percre van autóval.
A másik én is úgy érzem csak kifogást keresel. Ha nem akarsz ne menj dolgozni, ha neked igy jó, de arra ne fogd, h messze van az uszás és a másik 3 különóra, mert kiröhögnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!