Ki hogyan csinálja?
Ne nézzetek hülyének, meg tudom ez valakinek bagatel lehet, de igye mindenkinek a saját problémája a legnehezebb.
Szóval szeretnék elmenni dolgozni. Szeptembertől lesz egy ovis és egy elsős gyerkőcöm. Akik járnak úszni, táncra és majd a nagy szeretne tornázni is. Ugye mind délután és sajnos nem helyben. Mindenre el kell menni, valamire egy órát kell autózni. Segítségem nincs, anyós dolgozik, meg ő is vagy 3 faluval arrébb van. Anyukámra meg hiába van közel, nem szívesen bíznám rá, hogy most vigye el úszni a gyereket. Nagyon szétszórt, a maga feje után megy, a vezetéséről meg nem is beszélve. Kicsit életveszélyes. Párom meg sokat dolgozik.
Na, és ha elkezdek dolgozni, és azért szeretnék is keresni vele, akkor minimum 8 órában kellene. És hiába kérnék mondjuk úszásra is későbbi időpontot, de akkor végzek 4 kor a munkával, eohanok a gyerekért, rohanunk úszni és hazaesünk este 8,fél 9 és akkor még leckézzünk vagy valami.
Így is, hogy még nem dolgozok állandóan rohanok, rengeteg dolgom van. 100 felé kell legyek. És lehet tényleg hülyeség, de lehet félek is visszamenni dolgozni. Pedig tudom, hogy sok előnye lenne. De nem tudtam még rájönni a megoldásra. Ki hogy csinálja ezt?
Lehetosegek:
-6 vagy 4 órás munkahely
-nem járnak annyi helyre a gyerekek
-veszel fel egy bébiszittert aki hordja őket
Ahova nem tudom elvinni,oda nem viszem.
Ez van. A munkahely "kicsit" fontosabb mint a tánc,amúgyse se sok értelme van 6 helyre hordani a gyereket.
Ilyen távolságra sehogy. Akkor inkább válasszatok az iskolában megtartott lehetőségek közül, így mire elhozod a suliból ez is ki van pipálva.
Vagy valakit keresel, akinek a gyereke ugyanoda jár sportolni, és vele megállapodsz, ő viszi te pedig hozod a gyerekeket.
Nem akarlak kiábrándítani, de három órás elfolglaltság (egy óra oda utazás, egy vissza, egy pedig az edzés) délutánonként egy iskolásnak nagyon sok, vagy jártok pénteken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!