Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csecsemo mellett lustasag...

Csecsemo mellett lustasag muanyagbol enni es inni hogy ne kelljen mosogatnom vagy meg lehet erteni?

Figyelt kérdés
Azt a par percet masra is eltudom hasznalni es a kezem is lerohad a mosogatoszertol...
2022. márc. 25. 20:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
75%
Jesszusom,én először arra gondoltam,hogy a rendelt ételt eszed a műanyag dobozból,azt nem szeded normális tányérba ... az meg se fordult a fejembe,amit valóban csinálsz,és igen ez nagyon gáz, basszus mi olyan megterhelő napi 2szer 10 percet mosogatni? Még annyi se...
2022. márc. 25. 22:14
 22/27 anonim ***** válasza:
80%

Hallottam olyat, hogy valaki rendes tanyert műanyag zacskóba tette, és úgy evett. Evés után pedig a zacskot eldobta, a tányér tiszta maradt. Kb. hasonló kaliberű a kérdező is.

Nem akarom ismételni a többieket, full kreten dolog.

2022. márc. 25. 22:36
 23/27 A kérdező kommentje:
Ne idegeskedjetek .... puszi
2022. márc. 25. 22:42
 24/27 anonim ***** válasza:
Vannak bambuszból készült tányérok, bár lényegesen drágább.
2022. márc. 26. 07:20
 25/27 anonim ***** válasza:
85%
Vegyetek egy mosogatógépet. Aki a gyereket használja kifogásra, később sem fog mosogatni.
2022. márc. 26. 08:41
 26/27 anonim ***** válasza:
92%
Csak a baba születése után rohad le a kezed a mosogatószertől? Mosogatógép!
2022. márc. 26. 08:42
 27/27 anonim ***** válasza:
94%
Engem zavarna a környezetszennyezés. Gyereked van! De ha az első pár héten így könnyebb, hát csináld. Bevallom, hogy én napokig ugyanabból a pohárból iszom a vizet, semmi bajom nem lett. De egy tányérról is lehet 2x is vajas kenyeret enni.
2022. márc. 26. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!