Ki milyen tanfolyamot végzett el baba mellett?
Pénzügy szàmvitelt terveztem
De örültem, hogy túléltük.
Nekem nem fért bele sajnos😔
Ifrs könyvelőit kezdtem (ez továbbképzés a mérlegképeshez), de belebuktam időhiány miatt.
Ami munka mellett ment, az gyerek mellett nem.
Második gyereknél eszembe se jutott, hogy kéne barmi is.
Nyelvvizsgáztam.
Terveztem én is pénzügy számvitelt, de addig halogattam, amíg az OKJ-s lehetőségek lezárultak, és végső soron jól is döntöttem, mert amikor jelentkeztem volna, még lett volna időm/energiám, de 3-4 hónappal később már nem.
A hobbimhoz kapcsolódó rövidebb, kisebb elköteleződéssel járó kis kurzusokat, továbbképzéseket viszont többet is csináltam (4-8 hetes tanfolyamok).
Gyógypedagógiai asszisztens képzést, tanári végzettség mellé.
Utána, a lányom 2 éves korától pedig sérült (siket, vak és autista) gyerekekkel kezdtem dolgozni.
Fősulit csináltam, igaz 1 évem már megvolt mikor született a fiam,most államvizsgáztam januarban.
Fel eves volt mikor egy műkörmös képzést is elvégeztem,de a covid miatt a nagy része online volt, mondjuk a fősulinak is vagy 2 éve. 2 éves a fiam,az oviig még nyelvet szeretnék tanulni,utána befejeztem.
Novemberben egy emelt angol érettségit szeretnék, jövőre levelezőre felvételizni kisgyermekgondozónak.
Most 7 hónapos a baba, 2 éves lesz amikor elkezdődik a 3 éves képzés. Kis korkülönbséggel szeretnénk második gyereket és mire vissza kellene mennem dolgozni, jó lenne végezni vele. A régi munkahelyemre nem szeretnék és nem is nagyon tudnék visszamenni a műszakok miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!