Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki milyen tanfolyamot végzett...

Ki milyen tanfolyamot végzett el baba mellett?

Figyelt kérdés
2022. febr. 28. 10:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Pénzügy szàmvitelt terveztem

De örültem, hogy túléltük.

Nekem nem fért bele sajnos😔

2022. febr. 28. 10:57
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ifrs könyvelőit kezdtem (ez továbbképzés a mérlegképeshez), de belebuktam időhiány miatt.

Ami munka mellett ment, az gyerek mellett nem.

Második gyereknél eszembe se jutott, hogy kéne barmi is.

2022. febr. 28. 11:07
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyelvvizsgáztam.

Terveztem én is pénzügy számvitelt, de addig halogattam, amíg az OKJ-s lehetőségek lezárultak, és végső soron jól is döntöttem, mert amikor jelentkeztem volna, még lett volna időm/energiám, de 3-4 hónappal később már nem.

A hobbimhoz kapcsolódó rövidebb, kisebb elköteleződéssel járó kis kurzusokat, továbbképzéseket viszont többet is csináltam (4-8 hetes tanfolyamok).

2022. febr. 28. 11:13
 4/15 anonim ***** válasza:
70%

Gyógypedagógiai asszisztens képzést, tanári végzettség mellé.

Utána, a lányom 2 éves korától pedig sérült (siket, vak és autista) gyerekekkel kezdtem dolgozni.

2022. febr. 28. 11:17
 5/15 anonim ***** válasza:
Angoloztam egy kicsit, hogy ne zoknisodjak le teljesen agyilag. Én viszonylag sokat voltam egyedül a babánkkal, beismerem, nem tudtam volna értelmesen tanulni mellette így segítség nélkül. Van három diplomám, nagyjából tudom mivel jár egynek a megszerzése, okj-s képzésekre nem vágytam, így maradt az angol fejlesztése agytréningként. Abszolút nem érzem rosszul magam amiatt, hogy így alakult. A munkahelyemre való visszatérés előtt 2-3 hónappal már igyekeztem felvenni a ritmust, informálódni a dolgokról, jogszabályváltozásokról, mi milyen irányba ment, amíg nem dolgoztam.
2022. febr. 28. 11:25
 6/15 anonim ***** válasza:

Fősulit csináltam, igaz 1 évem már megvolt mikor született a fiam,most államvizsgáztam januarban.

Fel eves volt mikor egy műkörmös képzést is elvégeztem,de a covid miatt a nagy része online volt, mondjuk a fősulinak is vagy 2 éve. 2 éves a fiam,az oviig még nyelvet szeretnék tanulni,utána befejeztem.

2022. febr. 28. 11:31
 7/15 anonim ***** válasza:
Pedagógia és csaladsegito asszisztens képzés 1 éves kor alatt. Most 2 éves, emelt szociális ismeretek erettsegizek, ősztől levelezőn egyetem, szociálpedagogia szakon.
2022. febr. 28. 11:32
 8/15 anonim ***** válasza:
Terhesen kezdtem el az esti gimit, már 11-es vagyok. Nehez de meglehet csinálni.
2022. febr. 28. 12:40
 9/15 anonim ***** válasza:

Novemberben egy emelt angol érettségit szeretnék, jövőre levelezőre felvételizni kisgyermekgondozónak.

Most 7 hónapos a baba, 2 éves lesz amikor elkezdődik a 3 éves képzés. Kis korkülönbséggel szeretnénk második gyereket és mire vissza kellene mennem dolgozni, jó lenne végezni vele. A régi munkahelyemre nem szeretnék és nem is nagyon tudnék visszamenni a műszakok miatt.

2022. febr. 28. 13:57
 10/15 anonim ***** válasza:
3D modellezés és animáció.
2022. febr. 28. 14:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!