Csecsemo mellett lustasag muanyagbol enni es inni hogy ne kelljen mosogatnom vagy meg lehet erteni?
Figyelt kérdés
Azt a par percet masra is eltudom hasznalni es a kezem is lerohad a mosogatoszertol...2022. márc. 25. 20:35
11/27 anonim válasza:
lehet még venni eldobhato muanyagtanyert? ugy tudom betiltottak, vab papir tanyer meg cukornad papirtanyer. Ezek komposztalhatok. Viszont ez tenyleg nagy lustasag 😃. Én ugy mosogattam, hogy fel volt a baba kotve ram hordozokendobe, úgy nem sírt.
12/27 anonim válasza:
Egyébként kesobb sokkal rosszabb lesz, mikor mar a gyerek is eszik, ha az osszes etkezese ki lesz valtva akkor jo sok mosatlan lesz.
13/27 anonim válasza:
Igen, de kit érdekel?
Én gyerek nélkül is sok mindenhez lusta vagyok.
14/27 anonim válasza:
Ha ennyire zavar a mosogatas, akkor hasznàld ugyanazt a poharat, tànyèrt többször. De az eldobhato brutàlisan igènytelen.
15/27 anonim válasza:
Igen, de ha téged meg a férjedet nem zavarja lelked rajta.
16/27 anonim válasza:
Azt csinálsz, amit akarsz, ne törődj a sok majom vàlaszával.
17/27 anonim válasza:
Igénytelen
Felelőtlen
Környezetterhelő…
Akkor vegyél mosogatogépet, ha műanyag eldobhatóra telik, akkor arra is.
18/27 anonim válasza:
A lustaságod alapvetően a magánügyed, senkinek semmi köze hozzá, de ezzel a szintű pazarlással a gyereked elől teszed tönkre a bolygót, úgyhogy sajnos azt kell mondanom, nagyon gáz, amit csinálsz.
19/27 anonim válasza:
Igénytelenség. De ha csak 5 tányér és 2 pohár a napi adag akkor főzni se főzöl, a gyereknek se gyártod a mini adag kajákat. Biztos lenne időd 10 perc alatt elmosogatni. Vegyél mosogatógépet, megkönnyíti az életet.
20/27 anonim válasza:
Mosogatógépetek nincs? A lexikonban a lustaságnál az én arcképem szerepelhetne, de azért ez még nekem sem jutna eszembe. Vagyis de, megfordult a fejemben, de átgondoltam, hogy tök hamar elköltenék annyit ezekre a műanyag hülyeségekre, hogy kijönne belőle egy mosogatógép, így vettem is egyet, kb az egyik legolcsóbb heinner márkát, de tök jól működik. Szerintem ha emiatt van bajod a mosogatással, inkább vegyél egy gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!