Hogyan tegyem félre a gyerekeim apja iránt érzett dühömet, haragomat, indulataimat?
Figyelt kérdés
Megcsalt. Miközben én a gyerekeket intéztem, és a háztartás-munka-gyereknevelés kombóba majd bele szakadtam/szakadok, ő a szeretőjénél volt és kuf...colt.
Legszívesebben elmondanám a gyerekeknek, hogy mi történt, miért váltunk el, és eltiltanám a gyerekeket tőle, annyira undorodom és utálom őt.
2022. márc. 25. 17:49
31/36 anonim válasza:
Rendben. Már értelek. Egyetértek. Akkor rád nem vonatkozott a kommentem, csak 24re. Én zavarodtam meg.
32/36 anonim válasza:
Azért mert félrelépett,a gyerek az övé is.Nem a gyereket csalta meg hanem a feleségét és ha csak nem egy narkós,alkesz,aki gyerektartást se fizet akkor joga van a gyerekével tartani a kapcsolatot.Anyuka áskálódhat az apa ellen de ez is elsülhet rosszul, illetve több kárt tesz a gyerekében, mintha csak simán félretenné a sértettséget és továbblépne és örülne, hogy az apa kíváncsi a gyerekre,mert nagyon sok férfi tesz rá ha kilép a kapcsolatból.
33/36 anonim válasza:
Kérdező, ha a gyereked rákérdeznek arra, hogy mi történt, miért váltatok el, akkor nem érdemes hazudni nekik, meg titkolózni. El kell nekik mondani, hogy miért. Amíg nem kérdezik meg, addig ne mondj semmit. Illetve akár mondhatsz is, ezt tényleg neked kell tudni. De ha megkérdezik, ne szépítsd a történetet, hogy jaj, szegény apukátok, el kell mondani, hogy mit művelt.
34/36 anonim válasza:
Ha ferdítenél a sztorin, hogy megkíméld a gyerekeidet attól, hogy összeomoljon a bennük élő kép az apjukról, azt megérzik, hogy valami nem kerek, nem tudják a teljes igazságot, ez sem jó. Nem szabad félrevezetni őket. Ha kérdezik mi volt, hogy volt, mondd el!
35/36 anonim válasza:
34 ne mondja. Én sem tudtam sokáig, az okot, de olyan 16 éves koromban kb, hogy mi volt. Elég brutális, de nem érdekel. Jó, hogy kisgyerekként nem mondott el ilyen történetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!