Szülőként saját indulataitok megfékezésére milyen praktikáitok vannak?
Figyelt kérdés
Amikor érzitek, hogy megy fel bennetek a "pumpa" szülőként (most kifejezetten a gyerek viselkedése miatt) és, hogy ne legyen belőle kiabálás, felrobbanás, mit tesztek?2021. júl. 16. 16:31
1/25 anonim válasza:
Én dobálózom, plüssöket pl. Bár még csak 1.5 éves a gyerek.
2/25 anonim válasza:
Kilépek a szituból, ott hagyom az egészet. Átmegyek pl a konyhába és nekiállok valami mást csinálni, pl mosogatni. Vagy berakok egy mosást. Addig a gyerek is lehiggad és én is. Persze a gyereket biztonságban hagyom ott. Pár perc és lehiggad az agyam.
3/25 anonim válasza:
Elszámolok magamban háromig. Vagy 10ig, rosszabb esetben 100ig 🤣🤣
Egyebként akkor én is otthagyom, azt ha lenyugodtunk, megbeszeljük mi volt a baj.
2éves múlt.
4/25 anonim válasza:
Kimegyek a teraszra elszívni egy cigit.
Muszáj kilépnem a helyzetből mert néha tényleg félek h mind a hármat úgy leordítom h tőlem zeng majd az utca
5/25 anonim válasza:
Számolok én is , mély levegővel.
6/25 anonim válasza:
Vagy kivonulok a helyzetből(általában a hálóba vagy a fürdőbe), vagy kiküldöm a gyereket, hogy nehogy nagyon csúnyát mondjak, vagy nehogy megcsapjam.. Ha a szobámban vagyunk, akkor utóbbi.
7/25 anonim válasza:
Még sose ment fel a pumpa, itt csupa idegbeteg és neveletlen gyerek anyja van?
8/25 anonim válasza:
#7 Persze, hogy nem, mert nincs is gyereked 😀
10/25 anonim válasza:
Akkor gratulálok te vagy a szuper mami. Hű csodálatunk meg minden.
Most jobb?
Gondolom máshol nem nagyon kapsz elismerést az életben
Nagyon sajnállak. Ez szomorú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!