Tényleg türelmesebb lesz az ember a saját gyerekével?
Tervezünk gyereket párommal, jelenleg gyerekekkel foglalkozom 7-16-ig (tábor). Nagyon szeretem a munkám, szeretem a gyerekeket, de nap végére úgy érzem magam mint egy zombi, az összes energiámat leszívják, a hét végére már a türelmem is kevesebb. 😔
Elgondolkodtam hogyha napi 8-9 óra így lefáraszt, mi lesz ha lesz gyerekünk akivel az első években 0-24-ben itthon kell lenni. Vagy a sajátommal türelmesebb leszek?
Hát, azért nem mindegy, hogy 1 gyerek vagy 15, ahogyan az sem, hogy másé vagy a tiéd.
Az sem mindegy, milyen a természete... Többemberes vagy békében elvan magában is (ez életkortól is függ). Na meg, hogy mennyire alszik éjjel, mennyire van időd feltöltődni éjjel, vagy napközben, mikor alszik.
Nem feltétlenül lesz türelmesebb.
Például anyám velünk rohadtul türelmetlen volt. Ha megkérdeztük, hogy hány óra, és visszakérdeztünk, mert nem értettük, akkor ordítva válaszolt vissza.
De más gyerekével meg nagyon türelmes.
Nem feltétlenül.
Ha ezek az általánosítások igazak lennének, akkor nem lennének problémás hátterű gyerekek.
Hát 2 é0v van a nagyok között, volt, hogy úgy mentem vissza a bölcsibe, betegszabi után a 15 gyerek közé, hogy milyen jó itt ez a csend😂😂
Otthon más a kettő közül mindig nyávogott az egyik valamiért, otthon meg nem paszolhattam oda a kollégának, hogy most te jösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!