Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nagyon vágyom...

Mit tegyek, ha nagyon vágyom a babára, a párom hallani sem akar róla?

Figyelt kérdés

49 éves, korábban mondott olyat, hogy 50 felett nem vállalna gyereket. 11 hónap van addig...

Az a baj, hogy mint társ, férfi, tökéletes, de tényleg. Tehát az nem igazán opció, hogy keressek mást, mert ilyen életem senki mellett sem lenne.

Viszont ebből az egyből nem enged, mert szerinte én a gyerekvállalást idealizálom, csak a cuki, rózsaszín babakort látom magam előtt és hogy én lennék kettőnk közül az, aki az első át nem aludt éjszakánál, vagy nagyobb kellemetlenségnél csinálná vissza az egészet azonnal.

És hogy nézzem meg, az összes baráti családunk, ismerőseink a gyerek után maximum 5-10 évvel már elváltak. Meg hogy akinek családja van, az folyamatosan szabadulna a gyerektől, látszik rajtuk, hogy ki vannak már égve.

2022. márc. 25. 10:59
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
83%
Inkább tényleg ne szülj, hogy csak babázz mert a gyereknek anya kell nem valaki aki beszalad ad egy puszit és megy, a bébisintér meg nevelje fel. Igaza van a férjednek vegyél kutyát.
2022. márc. 25. 22:00
 32/40 anonim ***** válasza:
78%

Tehát fogtál egy 20 évvel idösebb palit,aki eltart.... gondolom szép nagy lakás, auto, utazások,luxus, bejárónő stb. Ahogy a soraidból kiveszem neked ezek a legfontosabbak. Tehát nincs min gondolkodnod! Emellett a férfi mellett sose leszel anya! Hisz neked az anyagi jólét, a körülmények mindennél fontosabb, igy le fogsz mondani a babárol is,csak hogy együtt maradjatok!

Aztán majd megbánod.....

2022. márc. 25. 22:01
 33/40 A kérdező kommentje:

A "bébisintér" sem ördögtől való. Te is bármikor lehetsz olyan élethelyzetben, hogy rászorulsz másnak a segítségére. Ez nekik ugyanolyan munka, mint bárki másnak a foglalkozása, hivatása. Nekem is volt 12 éves koromig, a mai napig tartjuk a kapcsolatot, pár havonta meg is látogatom (már idősebb).

Nem gondolom, hogy a jó anyaságot abban mérnék, hogy 24/7 én ülök a gyerek mellett és feladom a saját életemet ezzel egy időben.

2022. márc. 25. 22:06
 34/40 anonim ***** válasza:
88%
Alighanem a férjednek igaza volt a veled kapcsolatos érveiben. Tényleg nem való neked.
2022. márc. 25. 22:08
 35/40 A kérdező kommentje:

De tudnék változtatni az életemen, életünkön.

Nyilván baba mellett nem lenne ennyire prioritás az, hogy barátnőkkel eljárkáljak, vagy hogy a nyarakat mindig külföldön töltsem, hogy ennyire figyeljek az alakomra (sokszor koplalok, diétázom). Szóval változtatnánk, én szimplán ezt a mártír anyaságot nem szeretném, meg ezt a régimódi felfogást.

2022. márc. 25. 22:11
 36/40 anonim ***** válasza:
94%
És egyedül is telne bébisintérre?
2022. márc. 26. 06:30
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

El tudod képzelni, hogy fiad legyen?

Van egy hasonló típusú ismerősöm, aki ugyanilyen volt, imádott eljárkálni, utazgatni. Aztán belèpett abba a korba, amikor körülötte már mindenkinek gyereke lett. Ekkor hirtelen neki is kellett, de csak lány, elképzelte, ahogy cuki rózsaszín lesz minden, az övè lesz a legcsinosabb gyerek ès mindig összeöltöznek. Aztán hopp, fia született. Na innentől kezdve ugyanúgy, ugyanazt az életet èlte, mint gyerek nélkül, csak éppen szegény kisfiú volt állandóan lepasszolva, vele nem tudott úgy “cukiskodni”, mint ahogy azt eltervezte.

A gyerek sokkal több, mint egy menő kiegészítő a közösségi oldalakra, túl kell látni a babaruha stylingon ès a berendezés tervezèsen. A férjed nem akar gyereket. Simán elképzelhető, ha mégis beadja a derekát ennek ellenére, jön majd egy kapuzárási pánik (egyébként is abban a korban van) ès lecserèl egy mèg fiatalabbra, mert neki már teher lesz a gyerek ès bébiszitter ide vagy oda, már nem lesz az a gondtalan èlet, amit előtte élt.

2022. márc. 26. 07:12
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

Te most minket győzködsz hogy jó anya lennél?

Én szenely szerint ezt nem is kétlem. Többeket is láttam, hogy hihetetlenül nem anyának-apának valók a 9 hónap alatt úgy megértek, hogy szuperül csinálják.

Egyébként ha meg nem dolgozol eleve, mert gondolom nem, meg ott van anyukad is érdemi segítségnek, akkor felesleges a babyszitter állandóan.

Csak egy dologban tévedsz nagyot, bár ez egyéni, nincs mindenkinél így:

A császár ezerszer rosszabb mint a hüvelyi szülés. Nekem legalábbis az volt. Hatalmas hasi seb az egyik után, a másiknál meg sikerült a gàz megmentése, olyan volt minden, mint új korában.

2022. márc. 26. 07:16
 39/40 anonim ***** válasza:
69%

Most ilyen komolyan van, hogy fél éve még azt mondtad soha nem kell gyerek, aztán meg a tegnapi kérdésed úgy szól, hogy nagyon vágysz rá? Én vagyok az a válaszoló, aki nőként már nagyon régóta odázza ezt a történetet és csak ezért kérdezem, hogy valóban így és ilyen rövid idő alatt be tud indulni ez az ösztön?

Különben továbbra is azt mondom hozd fel újra a témát a pasidnak, mert ha azt mondta 50 felett nem vállalna, akkor az azt jelenti, hogy előtte még igen és erre most van itt az idő sőt mondhatni az utolsó lehetőség. Kíváncsi vagyok mire juttok, sok sikert!

2022. márc. 26. 09:06
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

Szóval akarsz gyereket, de annak nem minden velejàrójàval, csak a szép dolgokat kívànod és azt is, csak ha olyanod van.

Gratulàlok.

Amúgy tévedsz, nem csak a màrtírsàg van, meg az, hogy màs viszi helyetted a nehezét. Létezik egészséges àtmrnet, de szerintem neked az is sok lenne. Ahogy írtàk előttem neked a gyerek csak egy divatos kiegészitő, egy hóbort, egy pipa az életben hogy akkor ez is letudva. Igaza van a pàrodnak.

2022. márc. 26. 09:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!