Mennyi idő után vállaltatok gyereket?
Figyelt kérdés
Mennyi ideje voltatok a párotokkal?
Mennyit változott utána a kapcsolatotok?
2022. márc. 24. 18:15
12/19 anonim válasza:
1,5 év után házasodtunk, onnantól akartuk, de sokat váratott magára, a 7. évfordulónk környékén fogant meg. Innentől 1-1,5 évente születtek, 4-en vannak. 😊 nehezebb kettesben lenni, de jobb így az életünk.
13/19 anonim válasza:
10 éve ismerjük egymást, 6 éve vagyunk együtt. Két év után vállaltunk gyereket.
15/19 anonim válasza:
Lassan 15 eve, hogy egyutt vagyunk, 8 ev utan vagtunk bele a gyerekvallalasba, azota ketto van. Kevesebb idonk van egymasra, de meg jobb csapat lettunk, mint elotte.
16/19 anonim válasza:
Most vagyunk 9. éve együtt és szeptemberben érkezik az első (és tervek szerint utolsó) gyerekünk. Így még nem tudok válaszolni mennyiben változik majd a kapcsolatunk, de ezidáig stabil és megingathatatlan volt. Több stresszre számítok, valószínű köztünk is lesznek viták, bár alapvetően elég ritkán veszekszünk. Remélem hogy azért egymást támogatva sikerül megőrizni a nyugalmat.
17/19 anonim válasza:
2 éve egy pár és fél éve házasok amikor megszületett :)
19/19 anonim válasza:
Nekem még nincs gyerekem, viszont a nagynénémnek egy alkalmi kapcsolata volt fél évig mikor egyszer csak becsúszott a gyerek. Utána a pasi számára tulajdonképpen nem volt kérdés, hogy gondoskodni akar róla. A gyerek aki az unokatesóm jelenleg 14 éves és a nagynéném még mindig együtt van az apukával :)). Viszont nem tudom, hogy ti milyen helyzetben vagytok. Ha úgy érzed, hogy készen álltok rá( szellemileg, lelkileg, kapcsolatilag) és van rá lehetőségetek(anyagi háttér, gondoskodás stb) akkor szerintem teljesen mindegy, hogy mióta vagytok együtt simán jöhet a baba. (Sok szerencsét ❤️)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!