Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az furcsa, hogy gyerekekkel...

Az furcsa, hogy gyerekekkel foglalkozom a munkám során,de sajátot nem szeretnèk?

Figyelt kérdés

Szeretem a gyerekeket, de túl kènyelmesek vagyunk a párommal. Változhat ez ?

28/N

2022. márc. 23. 08:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Igen, a változás minden alapja
2022. márc. 23. 08:44
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Nem furcsa. Ha nem akartok saját gyereket, ne vállaljatok, ennyi.
2022. márc. 23. 08:56
 3/11 anonim ***** válasza:
71%

Valószínűleg fog is változni.

28 évesen mi sem akartunk, mert minden más fontosabb volt, és rengeteg dolgot ki akartunk próbálni, sokat utaztunk, szórakoztunk, élveztük az életünket, eleve nem éreztük a késztetést a családalapításra.

Jó pár évvel később döntöttünk úgy, hogy most már kéne gyerek, csakhát 35 fölött sokkal nehezebb összehozni.

Nem baj, ha még vártok 2-3 évet, de aztán jó lenne átgondolni, nehogy az legyen, hogy akkor már ha fejreálltok sem fog sikerülni... ez csak egy jó tanács :)

2022. márc. 23. 08:58
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Nem furcsa
2022. márc. 23. 09:08
 5/11 anonim ***** válasza:
74%
Vagy változik, vagy nem. Van aki sosem akar, nem azt jelenti hogy nem szeretné a gyerekeket. Teljesen más gyerekekkel foglalkozni, meg dologozni és más ha sajátod van. Persze lehet, hogy jövő ilyenkor már akarni fogsz, de az is, hogy soha sem. Teljesen normális mindkettő.
2022. márc. 23. 09:49
 6/11 anonim ***** válasza:
49%
Nem mondanám furcsának. Nekem volt pl több védőnőm a két gyerek kiskora alatt, a legjobbnak közülük nem volt gyereke (már erősen középkorú volt). Lehet a gyerekeket úgy is szeretni, hogy közben az emberben anyai ösztönök nincsenefk, csak ez nem túl gyakori.
2022. márc. 23. 10:45
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy babával nagyon nehéz ha nem vágysz rá teljes szívedből.

Én csak azért szültem mert 31 vagyok és nem akartam tovább kitolni.

De nem volt az az igazi úristen meghalok ha nem lesz gyerekem mostazonnal érzés.

És így nagyon nehéz, vannak pillanatok amikor fogom a fejem, hogy hogyan lehettem ilyen hülye.

Szóval amíg nem állsz teljesen készen, égve a vágytól, addig szerintem ne vállalj, esetleg azért mert valakik szerint meg fogod bánni, főleg ha teljesen ki tudsz egyezni a gondolattal h nem lesz.

2022. márc. 23. 10:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem furcsa. Lehet, hogy fog változni, lehet hogy nem.
2022. márc. 23. 12:05
 9/11 anonim ***** válasza:

En is gyerekekkel dolgoztam, de 28 evesen meg en sem akartam gyereket. Lehet pont azert, mert tudat alatt lattam, milyen nehez. 33 evesen jott el a vagy, de akkor nagyon erosen.

Meg siman megerhetsz ra, van 15 eved szulni.

2022. márc. 23. 12:28
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem furcsa, én is így vagyok.

33 vagyok, és továbbra sem szeretnék sajátot.

2022. márc. 25. 17:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!