Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekszépségverseny óvodásoknak?

Gyerekszépségverseny óvodásoknak?

Figyelt kérdés
Eléggé meglepődtem, hogy van ilyen. Azon meg ledöbbentem, hogy ezeket az ovis korú kislányokat ki is sminkelik, és kb felnőtt nőnek látszanak emiatt. Elgondolkodtam, hogy a szülőknek nem jut az eszébe, hogy ez a verseny káros a gyerekeknek, másrészt a pedofilok alá adják a lovat. Ti mit gondoltok a gyerekszépségversenyről?
2022. márc. 20. 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A pedofilokat pont nem érdeklik a felnőttesre sminkelt gyerekek.

Amúgy én sem tartom jó ötletnek. Ez a fajta versenyeztetés nagyon káros, hiszen nem a képességeik alapján mérettetik meg őket. Képzelem milyen érzés egy ilyen versenyen utolsónak lenni..

2022. márc. 20. 18:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig a pedofiloknak egy ilyen verseny maga a menyország...
2022. márc. 20. 18:45
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Tévedsz
2022. márc. 20. 18:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Mert?
2022. márc. 20. 18:52
 5/8 anonim ***** válasza:
94%
Szóval most a pedofilokról akarsz beszélgetni? Ezerszer nagyobb baj az,hogy a gyerekekbe ilyen korán ekkora mértékben ültetnek megfelelési kényszert és túlzott maximalizmust.Pedofil k*csög mindig is lesz sajnos,és nem a szépség versenyeken fog felbukkanni.Hamarabb környékez meg ovit és sulit.
2022. márc. 20. 18:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Nyilvan nem csak egy ilyen versenyen fognak felbukkanni, de nagyobb számban vannak gyerekek. A többivel egyet értek.
2022. márc. 20. 18:53
 7/8 anonim ***** válasza:
80%

Azt gondolom az ilyen gyerek/babaszépségversenyekről, mint ennél a kérdésnél az átlag válaszolók

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

2022. márc. 20. 18:54
 8/8 anonim ***** válasza:
91%
A pedofilok a sérülés előtt lévő gyerekekre izgulnak. A felnőttnek kifestett gyerekek nem érdeklik őket, hiszen nekik épp aza lényeg, hogy gyerekek legyenek
2022. márc. 20. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!