Inditottátok már gyerekszépségversenyen a gyerekeiteket,
nyertek már és mit?
Ezeknek a 99%-a olyan,ahol az dönt,h egyrészt az sms-ekbe mennyit tudsz beletolni-pénzt-,ill másrészt,h hány ismerősöd van aki napi 24 órában szavaz a számítógépéről.Elvétve akad ahol zsűri dönt,keress olyant ha mindenképpen szépségversenyre vágysz.
2011. jún. 8. 13:49
a gyerek érdeke azt kívánja, hogy NE induljon szépségversenyen
nem értem az ilyen szülőket, hajszolják a dicsőséget, aztán csodálkoznak, ha zakkant kamasz/felnőtt lesz a gyerekből
2011. jún. 8. 13:53
En nyertem ilyet a kisfiam kepevel. Igaz mi kulfoldon elunk de a toys'r us magazinnak kellett bekuldeni egy fenykepet es az elso 50 kivalasztott jutalomba reszesult es szerepelhettek a kovetkezo toys'r us reklam magazinba. Nekunk nagyon jol jott mert oktober korul volt a verseny es mivel benne voltunk az elso 50 baba kozott nyertunk egy ajandek utalvanyt amibol megvettuk neki a karacsonyi ajandekokat es a kovetkezo 3 havi ruha keszletet. :) Fenykepezkedni nem voltunk mert gondoltuk, hogy tul kicsi meg ehez (8 honapos volt), feltunk, hogy nagyon megviselne. De ezert nem haragudtak, nem kotelezo csak lehetoseg lett volna. Ez nem szavazos volt, hanem a toys'r us zsuri dontott. Nem is lattam a tobbi baba kepet. A korhazba kaptam ezt a szorolapot amikor megszuletett a babam, hogy lehet fenykepet kuldeni es nyerni vele...
2011. jún. 8. 13:53
Nem, soha. Gyűlölöm az ilyen dolgokat, visszataszít. Van ismerősöm, akinek akkor született a lánya, mint nekem. Egyfolytában telerakja a közösségi oldalakat a felhívással, hogy szavazzanak a lányára. Szép kislány, de nem értem, miért nem elég a család elismerése?
2011. jún. 8. 13:59
2011. jún. 8. 14:03
6/10 A kérdező kommentje:
nem z ilyen szavazokokra gonoltam, hanem amihez csak egy képet kell küldeni meg a nevét és a zsüri dönt.
Én ilyet nem ismerek, csak olyat ahol a rokonok szavazhatnak, és az dönt, hogy hány e-mail címed van, hányszor szavazol...az meg tök béna. Olyat ahol zsűri dönt egy netes szépségversenyen még nem láttam.
2011. jún. 8. 14:35
Ha van sok ismerősöd, vagy nem szégyellsz szavazatokat kunyerálni fórumokon, és nem tartod rémesen cikinek kiárusítani a gyereked fotóját azért, hogy vállon veregesd magad, hogy igen, milyen szép a gyerekem, lám, ezer szavazatot tudtam összekoldulni rá....nos akkor csak bátran! Sok babás, gyerekruhás, gyerekfotós honlap van, akik az ilyen anyukákra várnak!
2011. jún. 8. 14:40
Jézusom, azért van némi rosszindulat egyes válaszolókban...
Egy babafotós pályázat miatt még senki nem lesz később idegbeteg, elkényeztetett tinédzser.
Amúgy normális versenyről nem tudok én sem, de nézegess a neten, biztos, hogy egyszer lesz olyan is, ahol normális zsűri dönt.
2011. jún. 8. 15:22
Egyszer feltettem a fiam fotós által készített képét. Nem is azért, hogy nyerjen, úgyis tudtam, hogy esélyünk 0, mert nem kuncsorogtam az ismerősöknél szavazatokért.
Inkább azért, hogy ott lássam a gyerekemet a többi aranyos, szép gyerek között.
Még így is kaptunk jó pár szavazatot:)
(Egyébként a fotós éppen ma hívott, hogy elküldheti-e a fotókat egy reklámfilmet készítő cégnek, de eszem ágába sem volt engedélyt adni.
Nem csinálok a gyerekemből majmot, vagy tisztességes az a bizonyos cég, vagy nem. )
2011. jún. 8. 15:38
Kapcsolódó kérdések: