Magánóvodába vagy állami oviba iratnátok be a gyerekeiteket szívesebben?
Nekem mindegy (lenne, ha az anyagiak nem számítanának).
DE, alaposan utánajárnék az adott ovinak, megnézném az óvodai programjukat, a pedagógusokat, azt, hogy főleg milyen családok gyerekei járnak oda (pl. sznob többség kizáró ok), milyen a környék, közlekedés, levegő.
Játékok minősége (nem mennyiség), óvoda tisztasága, gyereklétszám.
Mindezek ismeretében döntenék.
MÁsodik vagyok
Érvek mellette:
Ugyanannyiba kerül, mint az állami
Max 15 fős csoportok vannak ugyanannyi dolgozóra
Sokkal több közös családi program van
Második!
Hol van olyan magánovi, ami annyiba kerül mint a állami?
Érdekelne!
3.vagyok
Második vagyok
Nem magánovi, hanem egyházi óvoda, az evangélikus egyház tartja fent. Ettől függetlenül, napi 450 FT a térítési díj, ugyanúgy igénybe vehetőek a gyermekvédelmi kedvezmények stb.
Csak nem önkormányzati óvoda. Ezért írtam, hogy nem kifejezetten magánóvoda, de éppúgy van nyelvoktatás kiscsoporttól, ingyenes úszás középsőtől, ingyenes zeneovi, ingyenes kézművesszakkör stb.
Nem kellene az egyházi intézményeket annyira lenézni.
Én nem nézem le, sőt ha közelebb van, én is katolikusba íratom a gyerekem.
Csak ezek szerint nem voltam elég figyelmes, és azt hittem egyéb magánoviról írsz. Bocsi...
A lányunk még 3 éves,4 éves korában szeretnénk oviba vinni.
Mi a magánovit vettük célba,mert úgy érzem,hogy ott többet foglalkoznak a gyerekekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!