Mikor lehet megnyugodni?
Keresztfiam 11 hónapos,kiesett a kiságyból mert a nővère (4 èves) takarókat rakott alá, tesóm màr csak a puffanásra ment be nem látta hogyan esett tàpszert csinàlt.Betonra esett mert èpp szedtèk fel a műpadlót.Egy kis Piros csík lett a homloka bal felèn.Nem hànyt nem aluszèkony táncol, jàtszik, eszik iszik
Eltelt 72 óra lehet mèg baja?az a piros folt most màr zöldes alig làtszik.Mentős ismerőse mondta miket figyeljen de orvoshoz nem vitte be ès aggódom
A testmagassága másfélszereséről esett kb. Ez magasból esésnek számít. Én is bevittem volna. A mentősnek meg kötelező, ha ő lett volna az ellátó.
Valószínűleg amúgy nem lesz baj.
4-es: szerinted milyen magas egy 11 hónapos( azaz majdnem EGY ÉVES) gyerek???
Vagy milyen magas egy gyerekágy????
A gyerek átlagosan 75 cm, egy gyerekágy pereme meg kb 1 méter! HOL VAN a magassága másfélszerese????
Attól függ, a mienk pl ilyen átalakítható, ott alul még van ágyneműs fiók, ami kb 20cm. És ez tök gyakori modell.
De nem nagyon fontos, mert ha a testmagassága magasságáról fejreesik, az is elég. Ráadásul nem látták az esést sem.
Talán 80cm körüli az ágya règi típusú
Gyerkőcöt nem tudom pontosan mennyi 86-os ruhákat hord
Most elvinnè orvoshoz màr kèső?
Vagy ha eddig nem lett baj màr nem lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!