Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2x műtötttek elhalt terhesség...

2x műtötttek elhalt terhesség után! Nem tudok megnyugodni. Ha baj lenne érezném?

Figyelt kérdés
23án műtöttek elhalt terhesség miatt. 25 én nagyon görcsöltem és véreztem, kiderült hogy terhességi szövetek maradtak vissza, ezérr éjszaka újra műtöttek. Azóta úgy érzem minden rendben, de nem merek megnyugodni. Annyira nem, hogy enni sem merek, nehogy megint műteni kelljen, és ez legyen az akadálya. Nem fáj a hasam, nem vérzek, épp egy kis halvány barnás folyásom van és ennyi. Ha baj lenne érezném?? Kezdhetek már megnyugodni?? Az első orvos aki a beavatkozást csinálta borzasztóan lekezelően beszélt velem (üzenetben) ezért őt többet nem szeretném zaklatni semmivel, sőt... A kérdés tényleg csak annyi hogyha nem görcsölöl, nincs lázam, nem véezek, nem érzem magam rosszul akkor megnyugodhatok? Nagyon félek hogy bármi baj lesz újra. :(
2022. febr. 28. 09:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire aggódsz, miért Ben mész el egy másik orvoshoz? Csinál uh-t és azonnal kiderül, hogy maradt-e bent valami.

Amúgy ha nem görcsölsz nincs lázad, szerintem minden rendben. A vérzés, barnázgatás ilyenkor normális, nekem is volt sajnos.

2022. febr. 28. 09:33
 2/9 anonim ***** válasza:
*miért nem, bocsánat, elgépeltem.
2022. febr. 28. 09:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Annyi negativitás ért a napokban hogy emrettegek a nőgyógyászoktól. :(
2022. febr. 28. 09:35
 4/9 anonim ***** válasza:
15%

Bocsi de mit vársz??? Senki nem lát beléd itt,orvoshoz nem mész mert rettegsz. 🤦‍♀️

Rendben vagy! így mos jó????

2022. febr. 28. 10:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen kösszönöm. 😇 Megint letisztult előttem eme csodálatos oldal lényege. Hogy itt a másik lealázása és a bunkóskodás a cél. :)
2022. febr. 28. 10:26
 6/9 anonim ***** válasza:
30%

Nem ez nem arról szólt. De tényleg erre most mit kell válaszolni??????

Kérlek válaszólj h mit akarnál hallani?????

Minden rendben lesz(aztán megse)

Belehasz v nem

Újra műteni kell...

Ezt csak egy orvos tudja megmondani!!!!

Egyébkent meg éld az életedet és annyi! Azért annyira ez nem drasztikus h kettő 10 perces műtéted volt.

2022. febr. 28. 10:40
 7/9 anonim ***** válasza:
20%
Az ilyen nő ne is vállaljon gyereket.
2022. febr. 28. 13:44
 8/9 anonim ***** válasza:
81%
A kérdezőnek elment a babája, ráadásul kétszer műtötték emiatt. Egy kis empátia sem szorult belétek? Szégyelljétek magatokat...
2022. febr. 28. 13:54
 9/9 anonim ***** válasza:
63%

Ez nem az empátiáról szól!hülyeséget kérdez majd ha írnak neki h irány egy másik orvos h megnézze akkor meg retteg!!!

Akkor mi az istent szeretne?

Sokan vetéltek már el és még sokan fognak is!

2022. febr. 28. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!