Vetélés/vetélések utáni következő terhességnél mikor tudtatok megnyugodni?
Én most vagyok 15 hetes előzetes vetélést követően. Azt hittem, a 12. Heti UH után megnyugszom, de az is csak átmeneti nyugalom volt. Következő "vízválasztó" 24. Hét, akkor talán már tényleg nyugodtabb leszek. Én kötődöm a babához, már érezhető a pocakom. Sokat beszélünk róla, hozzá, simogatjuk, stb. Arra kell gondolni, hogy ha baj van, azt úgyse lehet ilyen terhességi korban még megakadályozni, ha meg minden oké, akkor felesleges aggódni. Próbálj lazítani, és élvezno, hogy most minden oké. :) Nekem sem egyszerű, mindig várom a következő vizsgálatokat, megijedek az apróbb görcsöktől is, de tudni kell megnyugodni. Az állandó rettegés is ártalmas.
Boldog babavárást! :)
Végig bennem volt a félelem. Valamennyire csak akkor nyugodtam meg, amikor már megszületett a kisfiam, de körülbelül féléves koráig nem bírtam nyugodtan aludni, mert rettegtem a bölcsőhaláltól és nagyjából mindentől féltettem.
Próbálj megnyugodni. Nem tesz jót egyikőtöknek sem a stressz. Kérlek szépen, ne legyenek negatív gondolataid. Vigyázz magatokra! Egészséges, boldog babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!