Hogy lehet megnyugodni, hogy ne boruljak ki, mikor mindkettő ordít egyszerre?
Hogyan kezelitek azokat a helyzeteket mikor fáradtak vagytok, feszültek, idegesek, és még mindkét (vagy több) gyerkőc egyszerre zendít rá?
Nekem tegnap kicsit elszakadt a cérna, mikor a 3 hetes üvöltött a 2 éves meg hisztirohamot kapott, és nem volt hajlandó semmit. Egy nagyon hosszú éjszaka, alig alvás és egy fárasztó hisztis nap után voltunk már, fürdés előtt... Fogalmam se volt melyikhez kapjak először, és hiába próbáltam vigasztalni egyiket is másikat is, csak egyre rosszabb lett minden, és egyre idegesebb lettem én is. Először próbáltam nyugodtan, aztán már ordítottam, a végén már én is bőgtem velük... Aztán valahogy összeszedtük magunkat.
De milyen módszerrel lehetne ezt megelőzni? Hogy ne legyenek ilyen idegbeteg pillanatok?
Sajnos passz.
Nekem már három van. Ha ki vagyok akadva, leordítom a fejüket.
De van, hogy én is sírok. Aztán bocsánatot kérek tőlük, ha megnyugodtunk.
Megelőzni szerintem csak a nagyobbakkal lehet, ha észre veszed, hogy közeleg a hiszti, gyorsan eltereled a figyelmüket. Ennél jobb nincs szerintem, de nem mindig működik sajna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!