Mi a véleményetek az új javaslatról, hogy adózzanak azok, akik nem vállalnak gyereket?
Ha jól tudom 30 és 60 éves kor között, azok is, akik egyedülállóak vagy éppen meddők...
Szerintetek jogos, hogy fizessen az, akinek így "több marad a zsebében"?
Sztem meg jó nagy baromság, eggyel több bőr amit le lehet húzni az emberekről.
Eleve hadd döntsem el én hogy akarok e gyereket és ebben senki semmilyen formában ne befolyásoljon.Ha nincs gyerekem miért kéne fizetnem,és akinek 6van és mi tartjuk el az ok?!.Ezek után majd bejön az hogy akinek csak egy gyereke van és nem nagy családos az is fizessen..
Undoritó az az ember, láttam vele az interjút és legszivesebben kilőném az űrbe, ja és ő még a királyságot is visszaállitaná!Mekkora egy s.ggfej..
Mondom ezt úgy hogy már van egy kislányom!
Először is leszögezem, hogy egyáltalán nem értek egyet a gyerektelenségi adóval. Nagyon nem.
De a vita során többször felbukkantak olyan megfogalmazások, amik kicsit bántanak (5. gyerekemet várom). "az idióták, akik sok gyereket szülnek", meg "a sokgyerekesek mennyi pénzt kapnak", "miért nekem kell eltartani, aki csak szüli a gyerekeket"..
Tudom, hogy nem azok találták ki ezt a javaslatot, akik itt részt vettek a vitában, de nem is a sokgyerekesek. Kérem, hogy a megfogalmazásokkal óvatosabban bánjatok, mert nem csak a meddőket, anyagi okokból gyerekteleneket lehet megbántani, hanem azokat is, akik több gyereket vállalnak (azért, mert örömüket lelik bennük, nem felelőtlenek, de nem is állnak jól anyagilag.) Nem feltétlen felelőtlen szülőgép az, akinek több gyereke van. :(
Utolsó, szerintem ezzel ne törődj! Nagyon szép dolog, ha valaki több gyereket vállal, több pici emberrel lesz ezen a földön, ez csodálatos dolog!:)
Valaki írta, hogy a törvény kiagyalója még a királyságot is visszaállítaná. Hát nem tudom, egy ilyen törvényt én csak egy diktatórikus rendszerben tudnám elképzelni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!