Mikor van időtök futni vagy tornázni vagy bármit mozogni? Úgy szeretnék fogyni de egyszerűen nincs időm.
Párom vállalkozó, neki intézem a dolgait mikor a fiam (15 hó) alszik. Egyébként háztartáas. A gyerekkel meg minden hétköznap megyek valahova ami kb 3 órát elvesz naponta, ezek neki való programok.
Hogyan fogyhatnék?
Még cicizik, de egy lassú fogyás már nagyon beleférne.
170/80
Este, mikor már mindent elrendeztem, nyomok egy 45 perces tornát dvd-re, igyekszem heti négyszer, általában este 10 körül. Három hónapos a gyermekem, a tornázást három hete csinálom és három kilóval nehezebb vagyok azóta, de könnyebb begombolni a nadrágomat(az egyetlent, ami jelenleg rámjön:S
Igyekszem leállni az édességekkel, de ennél többet nem tudok tenni, mert azonnal kevesebb lesz a tejem, meg ugyebár nem is szabad nagyon fogyózni...
szia! Mintha én írtam volna: „Párom vállalkozó, neki intézem a dolgait mikor a fiam alszik”. Csak az enyém 7,5 hós. Szétválasztós diéta+napi 20 perc Rubint Rékával. Ez a terv. Diétázom 2-3 hete, de tornázni még csak 1* volt időm, pedig azt tudom csinálni akkor is, ha a kicsi nem alszik. Minden nap mást lehet csinálni: popófeszesítés-comberősítés. Ott van rajtam a felesleg.
160/67
Nagyon gratulálok azoknak akik este 10-kor még neki tudnak állni tornázni.
Nem tudom, ha lenne helyem, jobban lenne hozzá erőm is. 1 kis hálószobánk van, az a fiamé :-) mi a nyitott konyhás nappaliban alszunk, ahol este 10-kor erre már nem lenne lehetőségem, legaláb is a párom nagyon kibukna, ha engem kéne torna közben néznie a TV helyett. :-)
Megnyugtat azért, hogy napközben másnak sincs ideje.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!