Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lányomból baj ha fiús lányt...

Lányomból baj ha fiús lányt nevelek az elején ameddig ezt ő is jónak tartja?

Figyelt kérdés

-harcművészetre iratnám be (ha nem tetszene neki kiíratnám)

-megtanítom hogy ne legyen nyávogós nyápic

- nem csak rózsaszín ruhákba lenne

2022. márc. 13. 12:07
1 2
 11/17 anonim válasza:
23%
Kérdezzétek dúró dórát.. Ledarálja a tutit..
2022. márc. 13. 13:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Sosem voltam fiús, karatéztam, utáltam a rózsaszínt, és a nyafkaság is távol áll tőlem.

Boldog gyereket nevelj belőle. Ez a legfontosabb. Olyannak szeresd, amilyen.

2022. márc. 13. 14:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te is ilyen vagy? Ha már nem vagy egyáltalán nem, akkor nem is vagy nő?
2022. márc. 13. 15:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nem tudod ilyenre vagy olyanra nevelni. Pl hiába kényszerítenek valaki rózsaszínbe egész gyerekkorában, az első adandó alkalommal meg fogja venni és hordani fogja az ő stílusához legjobban illő ruhákaz. Ugyanígy van ez minden mással is.
2022. márc. 13. 15:48
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a gond, hogy ezeket szeretnéd vele csináltatni, hanem hogy konkrétan azért akarod, mert szerinted ezek nem lányosak. Több ismerősöm van, aki elég nyafka mégis dzsúdózik, karatézik, szerintem nem ezen múlik, ellenben lehet valaki “tökös csaj” akkor is, ha pl. műkorcsolyázik. Lányomat és nem öltöztetem csupa rózsaszínbe, a normális, nyávogás nélküli beszéd meg a mi családunkban nemtől függetlenül elvárt dolog. Azért a női nemhez való viszonyulásod kicsit gondold át szerintem.
2022. márc. 13. 17:13
 16/17 anonim ***** válasza:
44%

Jaj már... nem kell így lehordani a kérdezőt. Szerintem inkább cuki a kérdés. Hogy ő majd nem neveli nyávogósnak :-)

Kedves kérdező, javaslom, hogy képezd magad gyermekpszichológiából. Meg majd olvasd vissza ezt a kérdést pár év múlva. A harcművészettől meg a színektől nem lesz baja. A nem nevelem nyápicnak résszel már el lehet lelki kárt okozni, ha nem vagy észnél. Ez nemtől független. Ezért olvass utána.

2022. márc. 13. 18:35
 17/17 anonim ***** válasza:
52%
Adom, amit 16-os írt. Pontosan így van.
2022. márc. 14. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!