Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szokott ilyet csinálni apuka...

Szokott ilyet csinálni apuka nálatok?

Figyelt kérdés

Igaz nem sűrűn de heti 1x biztos van ilyen.

Hazaesik munkából és ki vonja magát a forgalomból úgymond.

Lefekszik aludni. 2-3 órára. Én egész nap babazok, beteg is vagyok alig várom hogy hazajojjon kicsit levaltson, erre cserben hagy, Lefekszik aludni.

Nálatok szokott ilyen lenni?

Még szóljatok?

2022. márc. 12. 16:56
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
13%

20!

Lehet apuka eddig se csinált otthon a világon semmit.

Lehet apuka az eddigi 8 órás munkája helyett most épp 12 órázik, mert a gy3reket csak el kell tartani.

Az meg nem derült ki, hogy mekkora a gyerek

2022. márc. 12. 18:47
 22/39 anonim ***** válasza:
18%

21!

Hm, egyedülálló anyaként neveltem a gyerekem q születésétől pár évig. Nulla segítséggel. Szívesen vissza mennek abba az időszakba, a babázás semmi a munkához képest. De amúgy a kerdezonek nem kötelező ám babaznia, mehet ő is dolgozni

2022. márc. 12. 18:49
 23/39 anonim ***** válasza:
94%

Na igen, én kelek éjjel, én nem alszom 3 óránál többet egy huzamban heteken, hónapokon keresztül.

A férjem ugyanolyan kipihent, mint gyerek előtt.

(Ez szándékos, én szerettem volna ha ő nem ébred, mert annak semmi értelme ha mindketten ki vagyunk ütve. Ha hazajön, akkor babázik, takarít, én pedig kicsit pihenhetek. Nálunk ő a kipihentebb fél)

2022. márc. 12. 18:50
 24/39 anonim ***** válasza:
88%

Jajj màr vàrtam a "nő mikor megy be apu munkahelyére segiteni" papagàjunkat.

Akkor ujra mert még mindig debil vagy: a gyerek nem anyuka privàt munkahelye. Az én férjem meg nem dolgozza ki a belét, képzeld. Nem mindenki betonozik meg gyàrban rohad. Az én férjem becsüli az én itthoni tevékenységemet, meg amúgy se kell neki könyörögni hogy foglalkozzon a SAJAT gyerekével. Ő dolgozik 8 óràt, en reggel 6tol vagyok fenn a gyerekkel aki esete 8kor alszik es ejjel ebred. Igen kva sokat alszom mellette. Matekzseni.

2022. márc. 12. 19:12
 25/39 anonim ***** válasza:
12%
20as ennyi erővel gondolom anyuka sem vakargatta eddig, dolgozott, ellátta a háztartást. most a munkája a gyerek ellátása. + anyuka napközben is lepihenhet ha már annyira nem bírja szegényke:-D
2022. márc. 12. 19:25
 26/39 anonim ***** válasza:
95%

Persze 25 az már csak úgy megy, hogy mikor anyukanak kedve szonnyan lefekszik aludni.

Miért kommentelsz ide, mikor életedben nem láttàl még gyereket? Màsként nehezen hiszem el, hogy ennyi ökörséget össze lehet hordani.

Amúgy miért alap, hogy minden férfinak lóg a bele nap végére? Csak mert a tiéteknek igen?

2022. márc. 12. 19:36
 27/39 anonim ***** válasza:
96%

26 akkor újra mert még mindig idióta vagy:

Nem tart el senki, a gyedem nincs 300 mert a max is 200 annyim van, viszont a fizetesem 300+ volt amiböl szép megtakaritasom van. Nem kuncsorgok pelenkàra, meg 1 kg kenyérre nàla. Az ingatlanunk fele az enyém.

Nem nyalja ki a fenekem, viszont a sajat kisfiàt imàdja, leül hozzà jàtszani ÖNKÉNT mert szereti, mert egy család vagyunk, majd nézd meg a magyar-proli proli- magyar szótàrban miaz.

Nem pujànk van hanem gyerekünk.

Nem segget vakarok hanem hàztartàst ellatok, és a gyerekünket gondozom vele foglalkozom.

Így màr vilagos suttyókàm? Vagy ragozzam még?

2022. márc. 12. 19:42
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Az exem is ezt csinalta, pedig nem faradt el a munkaban, nem gyari munkas, konkretan napi 3 ora munkaja volt amikor emailt irt, a tobbiben netezgetett a cegnel.

O azert csinalta, mert nem erdekelte sem a gyerek, sem en. 6 honaposan ott is hagytam a f@szba.

2022. márc. 12. 19:44
 29/39 Derjaderja ***** válasza:
19%

Az én párom a 24 órája után fekszik le aludni.

Ha beteg vagyok akkor is.

Még jó.

2022. márc. 12. 19:44
 30/39 Derjaderja ***** válasza:
88%

26. Mondjuk a gyed nincs 300, de amikor csedet és gyedet egyszerre kaptam, az 600 körül volt.

Elég nagy butaságot írsz. Az asszony elég nagy áldozatot vállal amikor a pár közös gyerekét kihordja és otthon marad vele.

Nekem nem tilitoli munkám van, de a 2 kicsi sokkal fárasztóbb (igaz valamenmyit mellettük is dolgozom).

Ha nem akar a férfi gyereket, keressen egy childfree nőt.

Most nem a kérdezőre értem, vele nem értek egyet

2022. márc. 12. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!