Szokott ilyet csinálni apuka nálatok?
Figyelt kérdés
Igaz nem sűrűn de heti 1x biztos van ilyen.
Hazaesik munkából és ki vonja magát a forgalomból úgymond.
Lefekszik aludni. 2-3 órára. Én egész nap babazok, beteg is vagyok alig várom hogy hazajojjon kicsit levaltson, erre cserben hagy, Lefekszik aludni.
Nálatok szokott ilyen lenni?
Még szóljatok?
2022. márc. 12. 16:56
1/39 anonim válasza:
Én van hogy bepoccenek, és kimegyek levegőzni. Ha kiszelloztettem a fejem, mehet aludni.
2/39 anonim válasza:
Nálunk nem alvás a program, hanem megy ki az udvarra a kutyákkal foglalkozni … de mindig jön és kérdezi hogy kell e esetleg a segítsége ?
Én így vagyok vele inkább ez mint hogy kocsmába járjon meg haverokkal lógni ! Szóval engem ez nem zavar !
3/39 anonim válasza:
Mit akarsz tőle, egész nap dolgozik. Biztos korán kel, hadd pihenjen.
N
4/39 anonim válasza:
Előfordul, de inkább hétvégén. Ha este 5-6 fele hazajön, akkor már nem fekszik le, csak este. Hacsak éppen nem húzom a belem a földön, nem látok ebben akkora problémát.
5/39 anonim válasza:
Ilyen nem szokott lenni. Örül, hogy látja a gyerekét és játszik vele. Olyan szokott lenni, ha a gyerek sokáig fent van, akkor apa már nem várja meg, hogy elaludjon, hanem elmegy aludni, mivel neki reggel kelni kell.
6/39 anonim válasza:
Ha neked járhat a pihenés neki miért nem? Amúgy cseréljetek, menj dolgozni tartsd el a családot, utána meg ha hazamész hisztizzen a férjed a füledbe hogy milyen fáradt.
7/39 anonim válasza:
Nem szokott, de heti 1x nem problémáznék 2-3 órán. Minden nap már gáz lenne. Bár ha beteg vagy, azért arra lehetne tekintettel.
8/39 anonim válasza:
Azért vagy otthon hogy egész nap babázz,neki meg pihenni kell.Vagy esetleg jobb lesz ha kidobják a melóhelyről mert full fáradt??Az élet erről szól,a palinak a szart kikell dolgozni magából hogy legyen zseton.A nőnek otthon kell a szart kimelózni magából a gyerekkel,férjjel és lakással.Köszöntünk a való életben...
9/39 anonim válasza:
Az első kb egy évünk így telt. Hazajött, lefeküdt aludni vagy játszott. Úgy kellett szólni neki, hogy legalább nézzen rá a gyerekre, akit mellesleg ő akart. Majdnem ráment erre a kapcsolatunk.
10/39 anonim válasza:
Nálunk én fekszem le, amikor hazajön 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!