Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szokott ilyet csinálni apuka...

Szokott ilyet csinálni apuka nálatok?

Figyelt kérdés

Igaz nem sűrűn de heti 1x biztos van ilyen.

Hazaesik munkából és ki vonja magát a forgalomból úgymond.

Lefekszik aludni. 2-3 órára. Én egész nap babazok, beteg is vagyok alig várom hogy hazajojjon kicsit levaltson, erre cserben hagy, Lefekszik aludni.

Nálatok szokott ilyen lenni?

Még szóljatok?

2022. márc. 12. 16:56
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
14%
Nem lehet, hogy kicsit fárasztóbb a munkája, mint neked a babazas?
2022. márc. 12. 17:55
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az exférjem MINDEN nap ezt csinálta. Hazajött munka után, evett és lefeküdt aludni. Este 8 körül felkelt és utána éjfélig játszott a számítógépen. Hétvégén kb egész nap sz.gép-evés-alvás volt a programja. Nem is bírta ki a házasságunk, főleg, hogy ez akkor is így maradt miután visszamentem dolgozni...

A kérdésedre: egy-egy nap sztem simán belefér, de ha emelkedő tendenciát mutat, akkor elkezdhetsz gondolkodni a közös jövőtökön...

Főleg, ha nem is próbál változtatni, hiába kéred.

2022. márc. 12. 18:00
 13/39 anonim ***** válasza:
5%
Egy szó:NŐK
2022. márc. 12. 18:05
 14/39 anonim ***** válasza:
84%

5 hetes baba császár után, még nagyon fárasztó fizikailag és mentálisan is.

Sajnos nem eszik-alszik baba, az első 2 hétben csak megnézni tudtam, hogy mi az amit ma nem fogok megenni ebédre.

A férjem nem ébred éjszaka pont azért, hogy kipihent legyen délután :)

Ő szokott elküldeni pihenni.

2022. márc. 12. 18:10
 15/39 anonim ***** válasza:
14%
Betonozni se könnyű egész nap....
2022. márc. 12. 18:13
 16/39 anonim ***** válasza:
88%
Délelőttös műszak után szinte mindig lepihen 1 órára.Utána mindenben segít,vagy ha van valami program akkor persze nem fekszik le.Korán kel, egész nap áll,járkál a műhelyben,jól esik neki is picit megpihenni.Ha valamiért szólnék,hogy segíteni kell, akkor nem feküdne le,de miért is ne pihenhetne 1 óra hosszát?Nálunk 5 gyerek van,és ez mindig is így volt.
2022. márc. 12. 18:15
 17/39 anonim ***** válasza:
94%

Attól függ, jogosnak tartom-e, hogy mikor kelt és mikor jött haza. Szerintem jár neki is egy pici átállási idő azért, túlzás, hogy rögtön a kezébe nyomod a gyereket, amint belép az ajtón. De ilyenkor kellene inkább együtt vacsorázni, megbeszélni kivel mi volt napközben. Aztán közösen csinálni tovább, amiben legyen benne persze az is, hogy pl. míg te kicsit végre hosszabban tollászkodsz a fürdőszobában ő játszik a gyerekkel. De azért a gyerekkel együtt is lehet csinálni ám a dolgokat, pl. ha magadra kötöd vagy áthúzgálsz egy járókát ide-oda, hogy lásson. Ha sokadik lenne, már nem problémáznál ezen, nincs időd enni se, csak simán lemorzsáznád a fejét szoptatás közben, miközben a másik gyerekkel meg elvileg társasozol :)

Szóval ennyi alapján nem tudom, tényleg álmos-e vagy menekül előletek. De ha utóbbi, annak is utána kellene járni, miért van. Mindenképp beszélj vele, készítsetek együtt valami napi-heti rendet. Ne szidd le, hogy ne arról szóljon, hogy ki tud jobban odaszúrni nagyobb panasszal, hanem legyél tárgyszerű, hogy mire van szükséged. (Valószínűleg nyugalomra, mint neki...?)

2022. márc. 12. 18:28
 18/39 anonim ***** válasza:
4%
18as oké anyuci hosszabban tollászkodik a fürdőben. és apuka mikor pihenhet? Vagy neki nem jár mert a szent ő pottyantott egy gyereket és jár neki a pihike apuka meg puszuljon meg?
2022. márc. 12. 18:35
 19/39 anonim ***** válasza:
93%

Miért indul ki mindenki abból h anyuka vakargatja egész nap otthon, apuka meg belepusztul a munkába :D

Azért apuka eddig is ott dolgozott és eddig is kellett ügyet intézni, otthon takarítani, megjavítani valamit, vagy esetleg hobbizott.

Most nem makettezik délután hanem dajkálja a saját gyerekét.

+ nem mindenki dolgozik olyan helyen, ami után csak beledögleni tud az ágyba.

És nem minden baba alszik napközben 14 órát.

2022. márc. 12. 18:42
 20/39 anonim ***** válasza:
91%

Akik szerint a kérdezö "csak babázik", azokat bállítanám egy hétre, hogy csinálják ök! Azt hiszem, elég hamar visszasírnák, amikor "dolgozniuk" kellett.

Ez meg még nagyobb hülyeség: "Biztos korán kel, hadd pihenjen." Az anyuka semmivel nem kel késöbb, és este sem fekszik korábban, csak éjjel még párszor felkel a babához, mert az apának "ki kell aludnia magát"!

2022. márc. 12. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!