Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, hogy lehetne jobban...

Anyukák, hogy lehetne jobban spórolni a bevásárlásnál?

Figyelt kérdés

Ha naponta megyek boltba, vagy 1-2 hetente nagybevásárlást csinálunk?

Mióta babánk van, alig jövünk ki a pénzünkből. Most hetente 1-szer megyünk a Tesco-ba, ilyenkor többek között a felvágottakat és a zöldségeket is megvesszük, így csak kenyeret szoktunk venni naponta.

Vannak megszokott márkáink és pl. volt már, hogy megvettük az olcsóbbat és olyan rossz minőségű is volt, hogy pénzt nem ért.

Ti hogy csináljátok?

2010. szept. 12. 21:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi nagybevasarolunk hetente egyszer, ezenkivul akkor megyek boltba, ha mar nagyon-nagyon fontos. A kenyeret siman esszuk 3 napig, 3. napon vagy bundaskenyer lesz, vagy melegszendvics.

Szerencsem van, mert hust alig kell vennem, kapjuk a szuleimtol, zoldsegfelevel gyakran ellat anyosom, aki nagyon szeret piacra jarni es olcso termeloi arut vasarolni, olyankor mindig vesz nekunk is.

En rengeteg alapanyagbol bespajzolok idonkent, mindig van itthon liszt, eleszto, paradicsompure, tesztafelek, fagyasztoban gomba, hus, vannak zacskos levesek is. En mindig azt fozok, amihez minden van itthon, vagy csak siman alkotok valamit sajat fejbol keszlet alapjan. Ha nagyon fix kaja kell, akkor mondjuk egy tejfolert elszaladunk, de ennyi. En is bevasarlo listaval megyek.

2010. szept. 13. 06:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az a legspórolósabb,ha elkészíted az étrendet 1-2 hétre előre,pontosan összeírod a hozzávalókat,és csak azt veszed meg.Én a kenyeret otthon sütöm,az olcsóságon kívül sokkal egészségesebb és finomabb,így nincs miért boltba járni naponta.Nyáron befőzök amit lehet-bár idén nyáron sajnos nem sok mindent lehetett-,így lekvár,savanyúság,ételízesítő van.
2010. szept. 13. 07:02
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek mindenkivel, mi is így csináljuk. Egy ideig én is írtam a heti menüt, mostmár a kisujjamból kirázom, hogy mire van szükségünk. A kenyeret tényleg le lehet fagyasztani, én is szoktam, plusz egy csomó mindent raktam a fagyasztóba, mikor volt valamennyi feles pénz, így ha anyagilag megszorulunk, van, mihez nyúljunk. Télire is raktam el hasznos és fontos dolgokat. Legalább egy hétre szoktunk bevásárolni.
2010. szept. 13. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!