Bánjátok, hogy nem lett második gyerek? (A kérdés 1 gyermekes szülőkhöz szól)
3at akartam, egy marad.
Egyrészt gőzöm nem volt arról hogy milyen egy gyermek nevelése, azt hittem a gyermek létszáma kb egy kockadobással egyenlő.
Másrészt a férjemmel nehéz időszakot éltünk át, megmentettük a házasságunkat, most minden rendben de lehet egy új gyermekkel már nem sikerülne. A nehézségek miatt sokat veszekedtünk, a férjem aggódósabb lett miután megszületett a gyermekünk mint gondoltuk, a parái miatt sokkal kevesebbet vett részt. Moat hogy nagyobb már ő is jó apa.
Harmadrészt a mi első gyermekünk olyan hurrikán habitusú, ami mellett mindenki lelki békéje érdekében nem vállalunk direkt plusz nehezséget.
Nem bánt a dolog. Nem mondom h nem jut eszembe hogy jó lenne, de olyan valószínűtlen, hogy nem vágyok rá már.
Én nagyon bántam, de sajnos kiderült, hogy az exem nem igazán alkalmas apának. Gyerkőc 10 éves lesz. Most jött el az, hogy találtam egy párt magamnak, aki szintén bánta, hogy 1 gyeremeke van, de ott a nő nem akart többet. Mindkettőnk kisfia nagyon szeretett volna testvért (tudom, nem a gyereknek szüljük...).
Így hát friss a dolog, de úgy néz ki hamarosan jön a közös baba is!
Az, hogy 3 gyerekkel milyen lesz az élet... Biztosan nehezebb, de számunkra megéri😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!