Mi lenne vagy lett volna az az ok, ami miatt otthagynád vagy otthagytad volna a gyermekedet a szülőszobán?
Írd le azt is, hány éves vagy, férfi vagy-e vagy nő.
Hány gyereked van? Hány évesek? Milyen neműek?
Ha fiatal lennék és kicsúsztam volna az abortusz idejéből
Ha kilátástalan helyzetben lennék
3,5 és 2 éves gyerek édesanyja vagyok, tervben a 3., így nagyon nehez ebbe a szituációba elképzelnem magam.
Jelenleg már ilyen velem nem fordulhat elő ( akár egy 4. Gyerek is beleférne, ha ne adj Isten egyedül maradok, akkor szűkösen, de meg tudnám oldani.)
Jah 34 éves vagyok
Ez lemaradt.
6.
Ahhoz, hogy ott hagyjam a babámat a szülés után, nagyon sok és tartós problémának kellene lennie. Ha súlyosan sértült lenne + lakhatatlan körülmények várnák otthon + nem lenne családom + nem lennének barátaim + a saját magam fenntartása is bizonytalan lenne. (De ha ilyen rossz lenne az életem a nemzésnél, foggal-körömmel védekeznék, szükség esetén eseményutáni.)
30/N: 4 éves kisfiú és 2 éves kislány
Súlyos, gyógyíthatatlan rendellenesség/betegség, ami a család életét tönkretette volna. (Nyilván ha a genetikai szűrés kimutatja, nem szülök). Ezt előre megbeszéltük a férjemmel.
40/n
El nem tudom képzelni, hogy mi az az ok, ami miatt otthagynám. Lehet ezt most innen a fotelből, két gyerek mellől könnyen írom...de annyi beteg gyereket látok (adománygyűjtések miatt), hogy nem tudnám otthagyni azt a törékeny lelket, aki semmiről sem tehet. Neki is megjárta az, ami a testvéreinek. (igen tudom, gyökeresen megváltozna mindenki életet ...)
Viszont, ha terhesség alatt derül ki, hogy beteg lenne, elvetetném. (Ezt így beszéltük meg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!