Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lenne vagy lett volna az...

Mi lenne vagy lett volna az az ok, ami miatt otthagynád vagy otthagytad volna a gyermekedet a szülőszobán?

Figyelt kérdés

Írd le azt is, hány éves vagy, férfi vagy-e vagy nő.

Hány gyereked van? Hány évesek? Milyen neműek?

2022. márc. 5. 19:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

40 éves vagyok

5 gyerek

Súlyos fogyatékosság esetén, ami biztos hogy nem korrigálható(pl down kór stb) egész biztos, hogy ott hagynám. Nem büntethetem az egészséges gyerekeimet és a jól működő hazasságomat

2022. márc. 6. 15:55
 12/13 anonim ***** válasza:
73%
Szintén mint az utolsó. nem tenném pokollá a már meglévő gyerekeim életét. Mondjuk jó eséllyel oda se jutnék hogy megszüljek egy fogyatékos gyereket, ezért (is ) jártam minden vizsgálatra amire kellett menni. Minden szívfájdalom nélkül elvetetném ha tudom hogy sérült.
2022. márc. 6. 16:20
 13/13 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem akarnék gyereket, de valamiért már nem abortáltathattam volna, vagy hogyha súlyosan sérült lenne - van a családban ilyen gyerek, és a szülők élete pokol.
2022. márc. 7. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!