Titeket is bántana?

Figyelt kérdés

Unokatesómék szülei nagyon el vannak eresztve anyagilag. Most is a kicsi unokákkal tengeparton nyaralnak. Megadnak nekik mindent, szeretetet is kapnak.

Engem pedig nagyon bánt, hogy én nem tudok ilyeneket megadni a gyerekeimnek. A nagyszülők közül csak édesanyám él, de neki meg inkább mi segítünk anyagilag.

Úgy szeretném én is, hogy ilyen élményekkel gazdagodjanak és úgy érzem elveszek tőlük egy csomó mindent, azáltal, hogy nem vagyok tehetős.

Más is szokott ezzel így lenni, hogy bántja, hogy nem tud megadni dolgokat a gyerekeinek?

2022. febr. 27. 14:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
73%

Mindig utáltam külföldre utazni. Pedig a szüleim csak jót akartak vele. Boldog vagyok, hogy már nem kell mennem.

Ilyen is van.

2022. febr. 27. 21:39
 12/12 A kérdező kommentje:

6-os mire is írtam kifogást? Vagy te hol láttál kifogást?

Az értő olvasás látom nem megy.

Köszönöm a többieknek a válaszokat.

2022. febr. 27. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!