Titeket is bántana?

Figyelt kérdés

Unokatesómék szülei nagyon el vannak eresztve anyagilag. Most is a kicsi unokákkal tengeparton nyaralnak. Megadnak nekik mindent, szeretetet is kapnak.

Engem pedig nagyon bánt, hogy én nem tudok ilyeneket megadni a gyerekeimnek. A nagyszülők közül csak édesanyám él, de neki meg inkább mi segítünk anyagilag.

Úgy szeretném én is, hogy ilyen élményekkel gazdagodjanak és úgy érzem elveszek tőlük egy csomó mindent, azáltal, hogy nem vagyok tehetős.

Más is szokott ezzel így lenni, hogy bántja, hogy nem tud megadni dolgokat a gyerekeinek?

2022. febr. 27. 14:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%
A megoldás tanulás és jobb munka keresése, de úgyis lesz 100 kifogásod.
2022. febr. 27. 15:09
 2/12 anonim ***** válasza:
73%

Én leszarom más életét szóval nem. Nem lesegetem se Fb-n se instán se sehol, más mit csinál, merre jár, mit eszik.

Saját szintünkhöz mérten pedig megadom a maximumot a gyereknek. Nem zavar hogy más a Bahamákra megy nyaralni mi meg csak az Adriára. 😂😂

2022. febr. 27. 15:56
 3/12 A kérdező kommentje:
Jelenleg a mesterdiplomámat csinálom, úgyhogy ez nem nyert.
2022. febr. 27. 15:57
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem lesegetem, mivel rokonról van szó, így szoktunk beszélgetni személyesen. Bármilyen meglepő a mai világban valakinek, hogy nem csak az online kapcsolattartás létezik.
2022. febr. 27. 15:58
 5/12 anonim ***** válasza:
85%

Én balatonon sem nyaraltam, de nincs hiányérzetem.

Mi a gyerekekkel horvátig eljutottunk, és balatonig.

Nem izgat ki hová megy, szerintem a gyereknek is mindegy csak velünk legyenek.

2022. febr. 27. 16:08
 6/12 anonim ***** válasza:
14%
És tényleg van kifogása mindenre. Pluszban egyből támad is. Zseniális. További válaszokra bekészítettem a 🍿-t 😅
2022. febr. 27. 16:13
 7/12 anonim ***** válasza:
73%

Nem zavarna, nem a luxusutazàstòl lesz valaki boldog. Onnantòl, hogy az alap dolgokat meg tudja venni az ember, a plusz pènz nem boldogìt.

Voltunk màr csòròk ès gazdagok is, boldogabb volt a gyerekem szegènyebben, de kevesebb stresszel.

2022. febr. 27. 16:26
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. febr. 27. 16:45
 9/12 anonim ***** válasza:
57%
Hallottad már azt a mondást, hogy a pénz nem boldogít? Nem az a lényeg hogy hova utazgattok meg milyen játékot veszel. Odafigyelés, törődés, szeretet. Egy egyszerű séta a városban is lehet élmény, ha közben minden figyelmedet a gyerekre fordítod.
2022. febr. 27. 17:29
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem bánt. Abszolút nem érdekel, ki hova viszi a gyerekeit, főleg, hogy egészen mások az érdeklődési körök. Nekem a legnagyobbnak egy kacsalábon forgó palotát is vehetnék, sosem lenne akkora szám semmi, mintha kap egy új kirakót. Ez a hobbija, ez érdekli. Én szorongok olyan helyen, ahol más betűkészletet használnak, így letojom, hogy valaki Dubajban nyaral meg Japánban, mert nekem nagyobb nyugodtságot és kikapcsolódást jelent egy francia vagy olasz kisváros, de akár az is, ha leruccanunk Egerbe.

Hála Istennek, nem vagyunk egyformák.

2022. febr. 27. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!