Hogy dolgozzam fel, hogy a gyerekeim nem családban fognak felnőni?
Figyelt kérdés
Szétmentünk a férjemmel, jobban mondva elhagyott. A gyerekekkel ímmel-ámmal tartja a kapcsolatot. Az új barátnője terhes, ami most olyan arcul csapás nekem, hogy nem tudom elmondani. A gyerekeim nem családban fognak felnőni. Oké, találhatok még egy olyan férfit, aki hajlandó elfogadni a gyerekeimmel együtt, de az már nem olyan. Az már nem normális család lesz. Mindig tartani kell majd a gyerekeim apjával a kapcsolatot, meg akkor a féltesóval is. Több gyerekről már nem is álmodom, mert taszít még a gondolat is, hogy 2 férfitől legyenek gyerekeim.2022. febr. 26. 10:42
11/17 anonim válasza:
Pszichológus és idő kell neked, aztán begyógyul a seb. Utána könnyebb lesz tovább lépni akár új kapcsolat felé vagy bármi. Kereshetsz új barátokat is. Adj magadnak időt meggyászolni a házasságod és a terveid. Senkisem robot hogy egyből vidáman folytatja az életét.
12/17 anonim válasza:
valami vérfideszes hülye vagy, aki szerint az nem család, ahol nem apa, anya, gyerek van? Akkor micsoda???
13/17 anonim válasza:
pszichológus a francokat, két maflás, hogy ne trollkodjon.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Nyakamat rá, hogy ez is az kérdése... túl egyértelmű baromságokkal jön.
14/17 anonim válasza:
Nekem is úgy tűnik a kérdés stílusa alapján, hogy a Kislacika apjának a felesége a kérdező.
15/17 anonim válasza:
14, már az gyanús volt, hogy nem családban fognak felnőni, attól, hogy taszítja, hohy két pasitól legyen gyerek már tök egyértelmű volt.
16/17 anonim válasza:
igaza lett a másik kérdésnél néhány válaszolónak, aki megpróbálta felvilágosítani a kérdezőt, hogy itt nem csak arról szól a fáma, hogy ő nem hagyja el a férjét, könnyen lehet, hogy a férj fog dobbantani... egy hét kellett hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!