Aki későn lett apuka nem fél, hogy nem látja a gyerekét felnőni?
Ez hülyeség/kifogás több okból is.
Egyrészt 40 körül még kb 30 éve van átlagosan hátra az életéböl - és azért egy 30 éves valaki már böven felnött..
Másrészt akár 20-30 évesen is elöfordul, hogy valaki megbetegszik vagy baleset éri, és nem éli meg, hoyg felnöjön a gyereke.
Ez esetleg 55-60 körül elfogadható indok lenne, most csak kibúvónak érzem.
40 évesen ne féljen :)
Volt tanárom (nyílván férfi) 63 évesen vállalt még egy gyereket. Na Ő félhet.
En 27 eves vagyok, es epp ezen gondolkozztam en is, 3 evem van meg hogy egy gyereket szuljek.
mert remelem legalabb 50evet megerem😊 mire a gyerekem lenne 20 eves.
En nem valalnam be 40 ev korul a gyereket, mert ahogy idosebbek vagyunk, ugy valtozunk, faradekonyabbak vagyunk, 48 evesen a gyerek meg csak 8 eves lenne, akihez turelem kell meg, ha beteg ejszakaznom kell a gyerekkel, es nem biztos hogy birnam ezt, lehet meg 45 evesen sem!
De ez fugg attol is, hogy van màr gyereketek? Mert ha nincs megertem.de ha van akkor viszont nem ertem meg.
40 evesen ugye az ember nem öreg es nem egy hùuuu de idos emberol beszelunk, csak az evek gyorsan telnek, es valtozo korba belep, amikor mar nem kivirulni fog az ember, hanem csak idosodni.
en nem valalnam be 40 evesen, szeretnem a gyerekemet felnevelni, es nem csak resze lenni az eleteben. Most tudom a kor es a halal nem fugg ossze van aki fiatalon halmeg stb eluti egy auto, de inkabb gondolok en az olyan betegsegekre ami mar a koral
kockàzatos is 40 evesen szulni!!
Ezt nektek kell eldonteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!