Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki későn lett apuka nem fél,...

Aki későn lett apuka nem fél, hogy nem látja a gyerekét felnőni?

Figyelt kérdés
Nem provokáló kérdés, inkább tapasztalat érdekelne, mivel gyerekvállaláson gondolkodunk, de a párom (40) fél ettől a dologtól.
2014. dec. 26. 09:20
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
94%

Ez hülyeség/kifogás több okból is.

Egyrészt 40 körül még kb 30 éve van átlagosan hátra az életéböl - és azért egy 30 éves valaki már böven felnött..

Másrészt akár 20-30 évesen is elöfordul, hogy valaki megbetegszik vagy baleset éri, és nem éli meg, hoyg felnöjön a gyereke.

Ez esetleg 55-60 körül elfogadható indok lenne, most csak kibúvónak érzem.

2014. dec. 26. 09:26
 2/27 anonim ***** válasza:
94%

40 évesen ne féljen :)

Volt tanárom (nyílván férfi) 63 évesen vállalt még egy gyereket. Na Ő félhet.

3/27 anonim ***** válasza:
97%
egy férfi 40 évesen szerintem nyugodtan bevállalhat egy gyereket. ha 20 éves lesz a gyerek, akkor is még csak 60 lesz az apuka.
 4/27 anonim ***** válasza:
72%
Én inkább a későn szülő nőket és a piciket féltem. Sajnos sok a komplikáció.
2014. dec. 26. 09:29
 5/27 anonim ***** válasza:
97%
Igaz, édesapámnak már 40 éves korára volt már 4 gyereke, de engem még bevállaltak. Január végén már 20 éves leszek, ő pedig most 59 éves, júliusban pedig 60. Szerintem egyáltalán nem késő.
2014. dec. 26. 09:29
 6/27 anonim ***** válasza:
97%
Apukám kb. 42 volt, mikor születtem. Most 17 éves vagyok, és ő még mindig nagyon jól tartja magát, abszolút nem látszik öregnek, vagy ilyesmi, szerintem még minimum 10-20 éve van hátra. Szóval ettől nem kell félnie szerintem.
2014. dec. 26. 09:30
 7/27 anonim ***** válasza:
82%
Jogos az aggodalom,de mi a biztosíték,hogyha 21 évesen apa lett,akkor nem hal meg 23 évesen??HE??
2014. dec. 26. 09:31
 8/27 anonim ***** válasza:
96%
Ettől bármilyen korú apa és anya félhet. Az én dédim nemrég halt meg, nagyapám 86 éves volt, dédim 92 és még az ük unokáját is ismerhette, de ha később szült volna, akkor is ismerte volna legalább az unokáit. Nem 50-60 éves korban kell készülni meghalni.
2014. dec. 26. 09:32
 9/27 anonim ***** válasza:
*dédnagyapám 86, dédmamám 92
2014. dec. 26. 09:34
 10/27 anonim ***** válasza:
32%

En 27 eves vagyok, es epp ezen gondolkozztam en is, 3 evem van meg hogy egy gyereket szuljek.

mert remelem legalabb 50evet megerem😊 mire a gyerekem lenne 20 eves.

En nem valalnam be 40 ev korul a gyereket, mert ahogy idosebbek vagyunk, ugy valtozunk, faradekonyabbak vagyunk, 48 evesen a gyerek meg csak 8 eves lenne, akihez turelem kell meg, ha beteg ejszakaznom kell a gyerekkel, es nem biztos hogy birnam ezt, lehet meg 45 evesen sem!

De ez fugg attol is, hogy van màr gyereketek? Mert ha nincs megertem.de ha van akkor viszont nem ertem meg.

40 evesen ugye az ember nem öreg es nem egy hùuuu de idos emberol beszelunk, csak az evek gyorsan telnek, es valtozo korba belep, amikor mar nem kivirulni fog az ember, hanem csak idosodni.

en nem valalnam be 40 evesen, szeretnem a gyerekemet felnevelni, es nem csak resze lenni az eleteben. Most tudom a kor es a halal nem fugg ossze van aki fiatalon halmeg stb eluti egy auto, de inkabb gondolok en az olyan betegsegekre ami mar a koral

kockàzatos is 40 evesen szulni!!

Ezt nektek kell eldonteni.

2014. dec. 26. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!