Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki későn lett apuka nem fél,...

Aki későn lett apuka nem fél, hogy nem látja a gyerekét felnőni?

Figyelt kérdés
Nem provokáló kérdés, inkább tapasztalat érdekelne, mivel gyerekvállaláson gondolkodunk, de a párom (40) fél ettől a dologtól.
2014. dec. 26. 09:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

nem hiszem, hogy rossz szándékból írta a 19-es...

abba belegondoltál, hogy 40 éves koráig miért nem alapított családot? vagy már van és elvált (persze ez nem baj...) nem bántásból...de bármelyik 40 éves pasas belezúgna egy 24 évesbe, ha szóba áll vele...de ez nem garancia arra, hogy hosszútávon működik...a gyerek meg elég hosszútávú projekt...ráadásul nem is egy egyszerű dolog...24 évesen lettem terhes és 25 évesen szültem a fiamat egy féléves kapcsolatból, tudom miről beszélek:)

2014. dec. 26. 13:10
 22/27 anonim ***** válasza:
Inkább arra van esélye, hogy az unokáját nem látja megszületni sem.
2014. dec. 26. 14:13
 23/27 anonim ***** válasza:

Sógórnőm most 44 éves, férje 62 éves. Egy közös gyerekük van, aki 11 éves. A pasinak semmi türelme a gyerekhez, mikor kisebb volt, még annyi sem volt. Sógórnőm és férje kapcsolata semmit nem ér, teljesen más életet élne a sógórnőm. Ő még élne, kimozdulna, míg a férje nyugdíjba készül, semmihez nincs kedve, munka után is fekszik csak. Ennyi, sógórnőm már meg is csalta, mert ugye a szex sem az igazi már. Majdnem el is váltak.

Szóval, Kérdező, jól gondold meg. Ha meg csak azért akarsz szülni, hogy eltartsanak, akkor meg no comment...

Ja, ha a pasid visszakozik, akkor nem nagyon akar gyereket.

Ha egy 40 éves férfi szeret egy nőt és családot akar, az nem fél ilyentől, hogy nem látja a gyerekét felnőni. Szerintem ez csak kifogás, te meg egy jó kaland vagy az életében, akkor is, ha több éve tart már.

2014. dec. 26. 14:20
 24/27 A kérdező kommentje:
Nem alapított családot, mert a karrierjére koncentrált és nem úgy jöttek össze a dolgai. Nyilván együtt vagyunk egy ideje ha már családon gondolkodunk, nem hirtelen jött felindulás.
2014. dec. 26. 14:21
 25/27 anonim ***** válasza:

de még most is "fél"

nekem ez fura

mindenesetre érv Neked, sokat ne filózzon, mert fiatalabb nem lesz:D

2014. dec. 26. 14:32
 26/27 anonim ***** válasza:

Igazából az anyuka fiatal, apukának meg a 40év nem számít olyan nagyon drasztikusan soknak. Most vágjatok bele szerintem.

Unokatestvérem és férje között is van 15év. A férjének elősző házasságából van egy most 30 és egy 28éves fia. 5éve, mikor unokatesóm 37éves volt, akkor lett egy közös gyerekekük.

Unokatesóm most 42éves, férje pedig 57, a közös gyerekük nemsokára lesz 6.

A 30éves fiának pedig fél éves a gyereke.

Unokatesóm a férjével a magas tátrában laknak, rendszeresen bicajtúráznak a hegyek között, hegyet másznak... nagyon fiatalosak.

2014. dec. 26. 18:56
 27/27 anonim ***** válasza:

Kérdező, nehogy elhidd a sok ökörséget, amit itt néhány hozzászóló összehordott. Élj azzal, és szülj annak akit szeretsz! Nem a kor határozza meg, hogy ki meddig él és milyen szülő lesz. Millió példát tudok hozni.

Unokabátyám 31 évesen halt meg rákban, hátrahagyva a 7 és 3 éves gyerekeit. Akkor ők meg sem kellett volna hogy szülessenek? Ennyi erővel senki ne vállaljon gyereket, hiszen mindenki meghal egyszer.

Az sem igaz, hogy a fiatalabb szülők jobbak és türelmesebbek. Apám 10 évvel fiatalabb volt mint anyám (születésemkor 30 éves), és mégis katasztrofális szülő volt, rettenetes kapcsolatom volt vele, míg az "idős" édesanyámmal végig szuper jóban voltam.

Amúgy ha már apámnál tartunk, az ő apja 43 éves volt, amikor apám született, viszont a nagypapa megérte a 92. évét. Ez azt jelenti, hogy édesapán közel ötven volt, amikor elveszítette az apját. Azaz a nagypapa mulathatott az én érettségi bankettemen is.

Nem az megy el aki koros, hanem aki a soros, szokták mondani.

2015. febr. 3. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!