Volt olyan, hogy valaki azt mondta hogy rossz anya vagy, amiért ezt teszed a gyerekeddel, aztán később ő is azt csinálta?
2,5 éves már elmúlt a gyermekem, amikor bölcsibe adtam. Nagyon nehéz döntés volt, de muszáj volt, mert visszavártak dolgozni (én pedig nem akartam kockáztatni az állásomat). Egyik ismerősöm teljesen kiakadt, hogy mi az hogy beadom "hát még olyan kicsi" stb. Szerinte aki a munkát választja a gyerek helyett az sz.ranya, minek vállalt gyereket ha aztán lepasszolja. Hiszen léteznek home office és online munkák, szóval szerinte ez csak kifogás.
Erre ő... nem dolgozik, de most februártól beadta magánbölcsibe a gyerekét 15 hónaposan (!!), mert hogy ő jó anya, a gyerek igényeit nézi és kell a szociális közeg a gyereknek.
Nem tudom sírjak vagy nevessek? Nektek van ilyen sztoritok, amikor valaki megítélt titeket, de aztán ugyanazt csinálta vagy még rosszabbat?
Ooooo mennyi :D
Ha találkozol vele kérdezd meg, hogy nincs e bűntudata. Majd jön a vetítés, hogy ő nem azt mondta, te félreértetted, stb.
Ennyire durva sztorim nincs, csak az, hogy babas csoportban okoskodott az elsőgyerekes a félévese mellől, hogy olyan nincs, hogy egy 3 alatti (2-2,5 éves) gyerek nem alszik délután, merthogy szüksége van az idegrendszeri érés miatt. És az, akinek nem alszik, biztos nem próbált mindent, mert hogy csak "le kell fárasztani, mellé kell feküdni, akár erővel ágyban tartani...". És hogy ő nem fogja hagyni.
Na most 3 a gyereke és 2 éves kora óta nem alszik. 🤣
Nem mondtam rá semmit, nem dörgöltem az orra alá, de jót nevettem magamban.
Miert erdekel mas velemenye?
Szerintem sirj akkor es ne nevess masokon :))
Te se vagy jobb anya ha ilyen kar örvendö vagy :)
2-es, tényleg! Én is kaptam már ilyen alvással kapcsolatosat is. :) Hisztivel kapcsolatban is, hogy biztos rosszul neveled azért hisztizik, aztán amikor az illető gyereke is annyi idős lett mint az enyém, akkor rájött, hogy nem nevelés kérdése...
3-as Te hol olvastál ilyet, hogy kárörvendő vagyok?
Én is már megkaptam, hogy azért ilyen hisztisek és akaratosak a gyerekeim, mert minden meg van engedve, azért pelenkás éjszakára a nagy mert én hülye vagyok..
Nos a legidősebb gyerekem sni-s (2 kóddal) a középső detto csak még nem kapta meg papíron.
(Fejletlen idegrendszer, beszédértési zavar, specifikus fejlődési zavar, adhd is kinéz)
Szeretem mikor olyan oktat ki, akinek kb fingja sincs semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!