Nem pofátlanság ilyenkor menni? Ti rossz néven vennétek, örülnétek neki, ha az unokatestvéretek ilyenkor menne látogatóba?
A nagynénémékhez megyek márciusba. Én az ország egyik végébe, ők a másik végébe laknak. Most február elején mentem volna, de sajnos megbetegedtem, már 2 hete itthon vagyok.
Márciusba lenne alkalmam még menni, március 10-től 14-ig. De az unokatesóm 16-ára van kiírva a második gyerekével.
A nagynénéméknél lennénk, nem az unokatesómnál aludnánk.
Engem személy szerint nem érdekelne. Se az ő, se a te helyedben.
A kiírt dátum az sem szentírás. Akar előtte 1-2 vagy utána 1-2 héttel is bármikor jöhet.
Kérdezz rá, hogy nem bánják-e. Akkor lehet zavaró, ha a baba kicsit előbb érkezik és a nagynénéd menne segítene már az első napokban is.
Egyébként szerintem nem gond, de ezt tőlük kéne megkérdezned.
Ha megszületne a gyerek, akkor rákérdezel, hogy ne halaszd-e el inkább a látogatást. Ha pont ott leszel, amikor megszületik, akkor személyesen tudsz rákérdezni, nem zavarod-e őt ott. Ha igen, akkor gyere haza előbb.
Ha pedig nem születik meg a gyerek, akkor nincs miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!