Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedvezményes gyermekétkeztetés...

Kedvezményes gyermekétkeztetést, hogyan?

Figyelt kérdés

Mivel megszületett a 3. babánk, az iskolakonyhán mondták, hogy igényelhetem a kedvezményes (50%os) étkeztetést a nagylányomnak. Annyit mondtak még, hogy a családtámogatásnak kell emailt írni, ők adnak igazolást.

Felhívtam a családtámogatás ügyfélszolgálatát, hogy milyen emailt, pontosan hova, mit írjak bele, stb. Ott azt mondták, évek óta nem adnak ki ilyen igazolást, az iskola tudja, vagy utána tud nézni hogy hogyan kapok családit, abból tudják, hogy 3 gyerek van és hogy jár a kedvezményes étkeztetés.

Visszahívtam a csajt, aki az ebédpénzt intézi, ő meg azt mondta ez hazugság, igenis írjak emailt.

Most akkor mi van? Hogy lehet ezt intézni?

2022. febr. 22. 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismersz senkit,akinek szintén három vagy több gyereke van?

Olyan szülőtöl kellene megkérdezni,mert én is úgy emlékszem,nálunk is minden év elején kérték az igazolásokat.

2022. febr. 22. 19:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Nemrég költöztünk ide, de majd valahogy kiderítem, kik több gyerekesek és megkérdezem. Köszönöm a tippet!
2022. febr. 22. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én becsatoltam a határozatot a családi pótlékról, ott látszik, hogy 3 gyerek után kapom, illetve a férjem bankszámla kivonatáról azt a részt. Eddig mindig elfogadták.
2022. febr. 22. 20:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, rákérdezek, hátha az is jó lesz. :)
2022. febr. 22. 20:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk csak simán nyilatkozni kell, hogy 3 gyerekem van. De azt minden évben.
2022. febr. 22. 22:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Ki kell tölteni egy nyomtatványt és be kell menni a helyi családi pótlék folyosito ügyfélszolgálatra és kérni egy igazolást hogy 3 gyerekre kapsz családit ezt utána le kell adni az óvoda/iskola titkárságán többit ők intézik.

Legalábbis 3 éve míg így volt.

2022. febr. 23. 04:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!