Ha nem vagyok háziasszony típus, még lehetek később jó anya, nem?
Figyelt kérdés
Tehát pl. teszem azt nem nagyon takarítok itthon, főzni sem szoktam túl gyakran (kéthetente talán).
Sütni szeretek, hetente egyszer, vagy kétszer szoktam is csinálni mondjuk macaront, vagy valamilyen pitét, tortát stb.
Még nem aktuális a babatéma nálunk, de nem hiszem, hogy a következő években radikálisan változnék és hirtelen házitündérré válnék.
2022. febr. 21. 11:49
21/23 anonim válasza:
Én takarítók mosok vasalok főzni inkább egyszerű gyorsan elkészíthető ételeket csinálok mert a szabadidőnkben inkább kirándulni szeretek lányomal.
22/23 anonim válasza:
Én sem vagyok házitündér, de nagy daccal rá-rá szoktam venni magam. Annyi hogy főzni kimondottan szeretek a mosogatástól utána futni tudnék a világból. Most jön a baba eszem ágába se jutna hogy ez miatt rossz anya lehetek. Nincs putri , de nem csilivili minden.
23/23 anonim válasza:
Kérdező, nem tartozol senkinek magyarázattal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!