Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nők,akik nem akartok gyermeket...

Nők,akik nem akartok gyermeket, karrier vagy más miatt.Titokban nem szoktatok irigykedni azokra a nőtársaitokra ,akiknek ilyen szinten bejött az élet?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy gyerekük,családjuk van.Nagyon sokat számít, főleg olyan szempontból,hogy egy nőből anya lesz.Belépett egy másik szerepbe,ami sokkal fontosabb és felelősségteljesebb,mint mondjuk egy jó állás.Egy másik dimenzió,amit csak az a nő érthet, amely életet adott.Ugye, férfiként is másként tekintünk rájuk.Úgymond,értékesebbek.Gondolom ti is ábrándoztok arról hogy szeretnétek anyává válni(mégha nyílvánosan mást is mondtok),csak ugye meg kell felelni a környezetnek.Hiába építed a karriered,ha nem lesz kire hagyjad annak gyümölcsét.Ott leszel egyedül,a barátok elpárolognak.Sokan biztos félnek a felelősségvállalástól,ezért mennek az ellentétes irányba,ami jobban hangzik,de magányossá tesz egy egész életre.
2022. febr. 20. 12:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/130 A kérdező kommentje:
Irigységet arra értem hogy megélni az anyaságot,minden jóval-rosszal.Nem csak maga a szülést.A női ösztön ugyanúgy létezik,bárhogy próbálja valaki is elnyomni.Ez örökség.
2022. febr. 20. 13:03
 22/130 anonim ***** válasza:
94%

"Azért tartom értékesebbek az anyákat,mert élet képesek adni.Nevelni,óvni,a gyerekből embert faragni.Ezek a dolgok túlmutatnak azon,hogy valaki csak a karrierjét építgeti"

Kerdezo te beteg vagy! Erre minden joerzesu ,kedves ember kepes! Soha nem akartam gyereket , soha nem is lesz ! Macskaim vannak es ha hiszed ha nem , mindent amit felsoroltal megadok az allataimnak , es ember tarsaimnak!

2022. febr. 20. 13:06
 23/130 A kérdező kommentje:
A kérdés azokhoz szólt,akik tudatosan nem akarnak gyermeket.Nem akik valamilyen ok miatt nem tudnak.
2022. febr. 20. 13:06
 24/130 anonim ***** válasza:
95%

Nekem ne egy másik ember mondja meg én mennyire vagyok értékes. Ugyanolyan értékes vagyok mint egy gyermekes anya.

Semmivel sem vagyok kevesebb.

Azért tartod értékesebbnek az anyákat mert képesek életet adni?

Hahó... én is képes vagyok rá. Meg sok millió nő, akik gyermektelenek, ugyanúgy képesek rá.

Akinek meg nem lehet gyereke az szerinted mit érez most?

Egyébként nem, nem szoktam titokban irigykedni. Nekem a szabadságom a legfontosabb, egy gyerek nekem a börtönt jelentené. Én az a fajta ember vagyok aki saját magát helyezi elsőnek, szóval nekem nem fér bele egy gyerek. Aranyosak, elvagyok velük, de egy idő után nekem sok.

2022. febr. 20. 13:07
 25/130 A kérdező kommentje:
Azért ne hasonlítunk már macskát,kutyát,stb, egy gyermekhez. Utóbbi a te véred.
2022. febr. 20. 13:08
 26/130 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem, nem mindenkiben van meg az a női ösztön. Aki szülés után megöli gyerekét? Abban szerinted van?
2022. febr. 20. 13:09
 27/130 anonim ***** válasza:
85%
Utálom a kölyköket, ha csak egy a közelembe jön a hányinger kerülget. Szerinted akkor irigylek egy anyát, akinek vonyít a kölyke- beszarik- behugyozik? Amúgy sem vagyok az irigykedős fajta, mindenem megvan amit csak akarok, majd pont egy kölyök hiányzik mint púp a hátamra. Kösz, megtartom neked.
2022. febr. 20. 13:11
 28/130 anonim ***** válasza:
100%

Tehát ha valaki nem képes életet adni, az rögtön értékesebb lesz. Rá nem vonatkozik? 🤮🤮🤮 legalább ne hazudnál..

Egyébként egyszer látnék egy kérdést, amiben férfiakat interjúolnak meg, hogy karrier vagy gyerek. Nekik lehet mindkettő, de a nő döntsön. Szólj, ha kijöttél a barlangból, a dédapám nem volt ennyire szexista :D

29/130 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Nem tudsz te semmit a nőkről. Hiszen Te magad sem vagy az. Lehet, hogy a környezetedben élő nőktől ezt hallottad, de ennek ellenére nem ismersz minden nőt. Éppen valamelyik nap olvastam egy nő történetét, aki azért nem akar gyereket, mert az apja hétéves korában molesztálta és a szülei, akik azelőtt sem nevelték szeretetben, utána úgy kezelték, mint egy idegent. Már a harmadik vagy negyedik terhességmegszakítása volt, mire el merte mesélni a férjének, hogy ő emiatt lelkileg képtelen életet adni egy gyermeknek.
 30/130 anonim ***** válasza:
100%
* az apja munkatársa molesztálta.
2022. febr. 20. 13:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!