Nők,akik nem akartok gyermeket, karrier vagy más miatt.Titokban nem szoktatok irigykedni azokra a nőtársaitokra ,akiknek ilyen szinten bejött az élet?
"Azt mondtam hogy sokat láttam, tapasztaltam életembe."
Pedig úgy írsz, mint egy idióta 20 éves.
89😂
Nekem is.
De ő a nagy veterán, aki precízen ír...😂
Viccember
Bár a megnyilvánulásaid alapján, a szaporodáson kívül nem sok mindenre lehetsz alkalmas.
80-as.Nem fogom a koromat leírni,senkire nem tartozik.
Épp annyira tartozik ez ránk, mint rád az, h ki miért vagy miért nem vállal gyereket.
Tuti, h fikuszos vagy, azok nagy mesterei a kettős mércének
Sok az agymosott nő. Instagramról nézik mi a menő, "karrier", flangálgatni kévézgatni fényképeket csinálni róla, bio szappanal mosakodni. Meg kiscicát, kiskutyát a lakásba, felöltöztetni őket, hipoallergén mindenmentes tápot adni nekik.
Tudatosak.
Gyerek nem kell mert ők tudják.
Ki szólt be kinek? Linkeld be ide a forrást, ami alapján ez megállapításra került!
Vagy csak hazudsz, h minél jobban hergeld a népet, s több válasz érkezzen.
Na lássuk, te bölcs veterán
96# ez igaz, sehol nincsenek a gyerekes nőkhöz képest. De inkább azoknak a gyerekes nőknek a szájából hallanám ezt, akik alatt a szopóroller maxisebességen robog és szerencsétlenek utolsó erejükkel próbálják irányítani és fékezni egyszerre. De már késő és ezt egyre többen nyíltan bevallják közülük.
Mert a gyerektelenek leginkább telibesz@rják a feléjük irányuló elvárást. Max. a magadfajta képébe röhögnek oszt csá.
Lenézik az egyedül nevelő anyukákat. Mert ők ilyen sorsot nem szánnának a gyereküknek. De van hogy az élet közbeszól.
És a korai gyermekvállalást alacsony végzettségi szinthez kötik.
Ez egy olyan soktényező téma amiben nem lehet okosnak lenni.
És igen vannak olyan anyukák akik feláldozzák magukat az életüket az utódaikért, a fajfentartásért mint az állatvilágban. Egyik oldalról rossz és hiábavalónak tünhet, de nemes.
Sokaknak nehéz elképzelni olyan egyszerű lelkeket akinek öröm egy gyermek és az odaadás.
Valjuk be az internet és a social média terjedése előtt nem voltak ilyen tudatos nők! Olyan természetes magától értetődő volt a család, az ösztön, a szeretet.
Ennek a sok hülyeségnek mind megvan a hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!