Nők,akik nem akartok gyermeket, karrier vagy más miatt.Titokban nem szoktatok irigykedni azokra a nőtársaitokra ,akiknek ilyen szinten bejött az élet?
Vasárnapi beteg provokáló. Ebédeltél már, vagy amíg elkészül addig elütöd itt az időt, felbosszantod az embereket?
De rendben...
Az a megrázó, amikor gyerekes nőismerősök mondják, hogy mennyire irigyelnek. Látnád a szemüket.
Miért is érdekelné a házaspár nő tagját, hogy a gyerekével érdekesebb a férfiak számára:-O? Jaa, hogy a fejedben úgy él egy nő, egyedül neveli a gyerekeit? Nos, ez esetben ne magadban keresd a hibát. A gyerekre bizony-bizony a legtöbb manusz a nő hobbijaként tekint, ezért hívja "segítségnek" a lakóhelyével kapcsolatos mindennapi munkát: segít a nőnek. Bár ez utóbbiak közül is sokan így mondják, kell még 100 év mire kikopik a tudatból ez a gusztustalan hozzáállás.
A másik része -még mindig ezen az érdekesebb kifejezésen lovagolva- Kaleta gábornak és fajtájának biztosan érdekesebb egy gyerekes nő, egyéb esetekben nem.
Irigykedni? Egyáltalán nem. Engem személy szerint kiráz a hideg a terhesség és a szülés gondolatától és a szülői feladatok is hidegen hagynak. Nem ábrándozom az anyaságról sem titokban, se sehogy (miért titkolnám, ha így lenne?)
A környezetnek megfelelést én pont fordítva tapasztalom, időről-időre feljön, hogy mikor akarok gyereket és az emberek általában elhűlnek, mikor azt mondom, hogy soha.
Stabil alapokon nyugvó, egészséges párkapcsolathoz nem feltétel a gyerek, a barátságokat tekintve pedig új emberek is beléphetnek az életbe, ha a régi kapcsolatok esetleg elkopnának.
Csak azért nem fogok szülni, hogy "ne magányosan haljak meg" vagy legyen kire hagyni a felhalmozott vagyont. Az pedig elég visszásnak hangzik, hogy az anyákat a férfiak értékesebbnek tekintik, legalábbis abból kiindulva, hogy a gyerekes nők mennyivel nehezebben találnak maguknak új párt egy válás után.
A tökfőzelékes hasonlatot olvasd még el párszor. Tökéletesen igaza van annak a válaszolónak.
Én a pacalhoz hasonlítanám.
Soha nem enném meg, de szerinted én irigylem, aki megeszi, mert az az ember értékesebb, és titkon én is a pacalra vágyom. 🤷🏼♀️
👏👏👏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!