Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szükség van ehhez az apa...

Szükség van ehhez az apa beleegyezésére? Illetve kell, hogy a gyerekek személyesen megjelenjenek velem az okmányirodában?

Figyelt kérdés

Lassan fél éve nem alkotunk egy párt a gyermekeim apjával. Ő elköltözött a közös házunkból.

Én tovább léptem, és lakcímet változtatnék a két gyerekünkkel együtt.

Ha nem szólok neki, és utólag derül ki, ellenem tudja fordítani? Illetve egyáltalán megcsinálják ezt az ő beleegyezése nelkül az okmányirodában?

2022. febr. 17. 10:49
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Olyan ember mondta, aki ott dolgozik bakker. Ezzel, nap, mint nap...

Azt mondta vigyem be a kártyáikat és a személyi igazolványukat és ennyi.

2022. febr. 18. 14:08
 12/26 anonim ***** válasza:
Akkor megegyszer, bakker: apuka is foghatja és beviheti a kártyákat és q szemelyit.
2022. febr. 18. 14:12
 13/26 A kérdező kommentje:

Igen. Megtehetné..

De ezek nálam vannak..

2022. febr. 18. 14:14
 14/26 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod, hogy amikor elmegy értük és elviszi őket lathatasra, köteles vagy ezeket atadni?
2022. febr. 18. 14:15
 15/26 A kérdező kommentje:
2 napot vannak nála és kettőt nálam. Szerinted hány alkalom után hagynák el a gyerekek? Mert én vele nem találkozom, hogy a kezébe nyomjam.
2022. febr. 18. 14:33
 16/26 anonim ***** válasza:
Szerinted kit erdekel? Azon kívül, hogy a törvény szerint így kellene.
2022. febr. 18. 14:37
 17/26 A kérdező kommentje:

Normálisan is lehet ám írni, kioktatás helyett...

Mindettől függetlenül nem tudtad jól, mert nélküle is el lehet intézni. Ez volt az alap kérdés. Az már más, hogy ő ugyanezt megteheti, ha úgy van..

2022. febr. 18. 15:11
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem egészen így van. Tavaly, amikor költöztünk, a nagyfiam lakcimkártyájához vinnem kellett a jogerős ítéletet, hogy kizárólagos felügyeleti jogom van. Anélkül egyedül nem valtoztathatom meg a lakcímét, csak ha az apja is alairja.
2022. febr. 18. 20:09
 19/26 anonim ***** válasza:
50%

18!

Így van, dehat a kérdező csak jobban tudja....

2022. febr. 19. 07:44
 20/26 A kérdező kommentje:
Jó, hát nekem meg csinálták az apja nélkül tegnap előtt délután. Érdekes. Na mindegy.
2022. febr. 20. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!