Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Még nem kaptam visszatérítést?...

Még nem kaptam visszatérítést?és Melyik család jár jobban?

Figyelt kérdés
Fent van az adat mennyi járna nekünk,marhára nem kaptunk semmit.( várjuk a szerelőket is,anyagokat stb).közben csomóan eladakoznák nincs is rá szükségük,csomó elvált ismerősnél két család veszi fel,pedig csak egyfele megy a családi nem? Van aki nem kapta meg? Pont akinek szüksége lenne rá..azt is emlegetik mindig hogy a 3 gyerekes mennyit kap. Na de nem ugy van hogy ők nem adóznak ,mindig megkapták a bruttó bért,teljes összeget,így nem jár semmi és most az egy gyerekesek járnak jól?( igy volt hirdetve) .es pl. Ismerosnél 3 gyerek volt,de egy már nagykoru lett,dolgozik,két gyerek még tanul.kétgyerekesek is kapnak? Ahol mindkét szülő dolgozik 1 éve,ott minketten kapnak visszatérítést? Egyiknél egy éve már dolgozik az anya,másik pont egy éve van gyesen( egy gyerekesek) ki járt rosszabbul? Rokonom 40 éves koráig utálta a gyerekeket,neki sose lesz,de szerelmes lett,mégis lett és egyböl jól járt,mig a masiknak már 8 éve van gyereke,es csak most kap,de biztos sok az igszságtalan helyzet..ti milyen családokat ismertek akik megkapták,náluk hogy működött? És van aki még nem kapta meg?
2022. febr. 16. 06:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Az első házasok kedvezménye mindössze 5000, hogy nem fért bele?

Ha ilyen kevés adót fizettek, mit is szeretnél?

És mihez kell könyvelő?

Már több évtizede hülyebiztos az adóbevallás, semmit nem kell papíron számolni hozzá, ráadásul egyszeri munkavállalónak még a nav is megcsinálja...

2022. febr. 16. 12:53
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Ritka primitív és rosszindulatú vagy...Mit csináltál volna ha alapból nem találjàk ezt ki? Már előre elköltöttétek? Más pénztárcàjàban turkálni az megy. De a válaszolòk sem piskótàk, egymás torkának ugranak mindjárt. Szánalmas komolyan..
2022. febr. 16. 13:09
 23/26 anonim ***** válasza:
2 gyerekünk van és engem kifelejtettek az utalásból, nem kaptam semmit pedig járt volna. A férjem megkapta a maxot és a maradékot egy gyerekre még adókedvezményként majd visszaigényli még. Egyébként félretettük ami jött és az enyémmel is ez lett volna a terv ha megkapom, majd májusban, végülis mindegy hogy hol áll a pénz addig.
2022. febr. 16. 13:10
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel utólagosan kérjük minden évben egybe a családit,nem havonta igy nem látták"

Tehát nem adtál be nyilatkozatot, hogy hova utaljon a NAV, és akkor most a NAV a hülye. Értem.

2022. febr. 16. 13:16
 25/26 anonim ***** válasza:

Elbuktad az első házast? Pfuu vannak bajok a fejekben. Visszakapjátok az egész éves adótokat teljesen mindegy milyen címszóval. Mit buktál el? :D

24-gyel egyetértek, én is így látom.

2022. febr. 16. 13:26
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Jó sok értelmetlenséget összehordtál itt össze. Senki nem bukik semmit, vagy jár rosszabbul mint más. Mindenki azt kapja vissza amit befizetett, többet nem.
2022. febr. 16. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!