Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Az SZJA visszatérítés miért...

Az SZJA visszatérítés miért csak azokra vonatkozik, ahol család van?

Figyelt kérdés
Most nem a vállalkozókról beszélek, hanem egészséges egyedülálló emberekről. Nekik nem jár semmi, csak a szájuk? Nekik nem jönne jól a plusz pénz ahhoz, hogy mondjuk megalapozzák a jövőt, vagy befektessék egy koncepcióba? Hol van itt az igazság?
2022. febr. 5. 17:06
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
71%

A kormány ezzel tenyészti a jövő gyárimunkásait és agyatlan szavazógépeit:

Szaporodás serkentése alamizsnával + oktatási színvonal fokozatos leépítése + a meglévő értelmiség, polgári réteg sarcolása és lefojtása, elüldözése

Egyéb kérdés?

2022. febr. 5. 17:16
 2/30 A kérdező kommentje:

Nincs. Csak bosszantó, hogy itt vagyok közel 30 éves férfiként és nekem soha nem járt vissza semmi csak azért, mert nincs gyerekem....

Nevetséges...

Félreértés ne essék, nem szenvedek hiányt semmibe és eddig minden sikerült, amit terveztem. Csak nem értem az ilyet... Csak az a valaki, ahol gyerek van... 😒

2022. febr. 5. 17:21
 3/30 anonim ***** válasza:
24%
Majd lesz neked is csaladod es akkor neked is jár...
2022. febr. 5. 17:25
 4/30 A kérdező kommentje:
Nekem nem lesz, mert nem szeretnék.
2022. febr. 5. 17:26
 5/30 anonim ***** válasza:
26%

Akinek nem kell gyereket eltartani, annak kisebbek a költségei. Őket minek külön támogatni?

Nekem nincs gyerekem, állami témogatásokra se szorulok rá, köszönöm megvagyok nélküle. Fizetem a nem kevés adót mégse irigylem másoktól.

2022. febr. 5. 17:29
 6/30 anonim ***** válasza:
83%
A kormánypárt szavazóbázsa jelenleg főleg a családosok, nyugdíjasok, kisebbségiek és határon túliak. Az egyedülállókat (akik jellemzően fiatalok) nem annyira tudja megszólítani, de nincs is rá szüksége, elég ha a törzs szavazóbázisát nagy mértékben mozgósítani tudja. Ezért megy nekik a pénzosztás.
2022. febr. 5. 17:30
 7/30 A kérdező kommentje:
Állami támogatásra nekem sincs szükségem. Viszont akkor egyformán kellene mindenkinek visszatéríteni ezeket a dolgokat. Akár családos, akár nem. Úgy az igazságos.
2022. febr. 5. 17:33
 8/30 anonim ***** válasza:
40%
Kerülj kormanyra és a te igazságossagod szerint szabhatod meg a felteteleket... 😂
2022. febr. 5. 17:36
 9/30 anonim ***** válasza:
12%
Te másodrendű polgár vagy.
2022. febr. 5. 17:54
 10/30 A kérdező kommentje:
Utolsó. Miért?
2022. febr. 5. 17:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!