Kedvenc, érdekesebb "insta anyukátok"?
Nincs még gyerekem, nagyon nem vagyok otthon ebben a témában. De tervezzük, beszéltünk már róla és most itthon is leszek pár napig, szóval időm, mint a tenger lényegében... :)
Akiket találtam, és szimpatikusabbak a profiljuk alapján, ők a Nnooemi, Baumgartner Kata (bár régebben neki néztem pár videóját a YT-n), Tücsi. Külföldi viszonylatban Laura Wills (thefashionbugblog), Maria Kragmann. Szóval akik igényes tartalmat gyártanak, nem az a téma, hogy így szoptass, úgy hordozz stb.
Akiket írtam, őket is a legjobb barátnőm küldte, mert ott nemrég született kisbaba és mondta, hogy ő őket követi... Szóval kíváncsi lennék rá, hogy más anyukák honnan inspirálódnak így babás témákban.
Köszönöm a válaszaitokat előre!
18: miért az jobb mint amikor a sok dilettáns mint pl Pixyre, Visnyei, Bársony Rebeka meg a sok megmondó asszony a szülésről, a szoptatásról meg a hordozásról osztja az észt nulla szakértelemmel, sokszor igencsak ordenáré ellentmondást nem tűrő stílusban? Hát szerintem nem. Ha ezekben segítségre van szükségem, akkor valóban kompetens szakemberhez fordulok. Mellesleg ezek a nők meg a társaik sem adnak át érdemleges információt, csak azt hogy hipnoszülni, szoptatni, hordozni KELL ÉS PONT. Azt hogy hogy, azt találd ki, ha nem megy akkor is találd ki. Sokkal előrébb vagyok, ja nem.
Ellenben nálunk is Noémi és Tamara inspirálta a babaszobát, a kedvenc helységem a házban, imádom nézegetni a dekort miközben szoptatok és unatkozom. :)
Tulajdonképpen nem akarok “okoskodni”, mert még csak 1 hónap múlva fogok szülni, szóval nekem is naaaagy, “megmondós” elveim vannak, amiket aztán az élet tuti átír, DE!
Ne felejtsük el, amit feljebb írt az egyik kommentelő, az összes ilyen instamama minden második posztja reklám! Ők nem segíteni akarnak neked, hanem előadják a hibátlan életüket, ami a felszínen szuper csilli-villi, a gyakorlatban meg ki tudja, hogy néz ki, az általad említett influk egyikének családi élete sem olyan, mint amit elképzelsz pl, ezt biztos forrásból tudom, és ezért nem kevés pénzt kapnak, ami speciel engem igenis elszomorít, és nem irigységből! Én sem gondolom azt, hogy mindent fel kell áldozni a gyerek és a család oltárán, de már ne is haragudj, az én lakásomban a saját sz*romat hadd ne egy idegen takarítsa már, amíg én edzegetek, mert így tartja kedvem… majd ha az otthonom és a babám rendben van, akkor megyek foglalkozni magammal.
Aki inspiráló anyuka és még csak hirdetéseket sem tol az arcomba, az az édesanyám, aki egyben jó barátnőm is. Ha valamiben majd elakadok, ő lesz az, akit felkeresek, nem nnoemi. Pedig 25 éves, tehát szerintem a fiatal generációhoz tartozó leendő szülő vagyok…
Pontosan, 21-es.
Szülésről, szoptatásról inkább szakemberrel beszélgetnék. Aki mögött ott van a tudás, szakmai háttér, és nem azzal jön, hogy "így kell csinálni, mert régen is így volt, és kész".
Szóval engem ilyen tartalmak annyira nem érdekelnek, szerintem a szoptatás téma amúgy sem olyasmi, amit ország-világ előtt kell megtárgyalni, számon kérni bárkin.
22-es válaszoló, szerintem mindenki tudja, hogy az Instagram egy kamu világ nagyjából. Senkinek nem érdekel a családi élete, hogy milyen dráma van éppen otthon, ki csal meg kit kivel, hogy keverednek a szálak. De pl. ahogy láttam, Noémivel egyezik a stílusunk is... Miért ne nézhetném meg, hogy ő hol vásárol babaruhákat, vagy akár magának honnan rendel? Nyilván minden About You poszt szponzor, de ma már mi nem az?
"de már ne is haragudj, az én lakásomban a saját sz*romat hadd ne egy idegen takarítsa már, amíg én edzegetek, mert így tartja kedvem…"
Miért? Nekünk is van fizetett segítségünk, semmi rosszat nem látok ebben. Nem ingyen teszi egyik sem, vagy jófejségből. Fizetést kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!