Melyik insta anyukát követed,kik a kedvencek és miért?
Bolla Viki volt az első akit követtem. Mivel az én kapcsolatom is gimnáziumban kezdődött, így az ilyen jellegű tartalmai jól szoktak esni. (Tetszik, ha érzem valakin, hogy a kapcsolata is fontos számára nem csak az insta meg a gyerek). Persze úgy érzem, őt könnyű szeretni, hiszen nem nagyon áll bele témákba, nem fejti ki online a véleményét.
Laskóy Noémit sokan szeretik, nekem ő túl "highclass", cukormáz, ezért őt nem követem.
Pixyret követtem régebben, de unszimpatikussá vált számomra. Fontos témákkal foglalkozott pedig, kár, hogy a kommunikációja elrontja, illetve nekem egyhangú lett a profilja.
Pixyre-t követtem egy időben, de ma már nem követem.
Nagyon unszimpatikussá vált akkoriban nagyjából, amikor kipakolta az instára és youtube-ra a kislányának a születését és egyszerűen nem tudtam ezzel a továbbiakban azonosulni, hogy még ki se bújt a gyermek az anyja hasából, de már több ezer követője van intstán.
Rájöttem, hogy ez tulajdonképpen egy betegség, amikor egy anyuka kényszeres szükségét érzi és akkor lesz teljes az élete, ha napi szinten kipakolja a kicsi gyerekeit az online térbe.
Ráadásul ő volt az, aki szintén napi szinten rakott ki szoptatós képeket, különböző élet bölcsességekkel és az anyatej csodáival megspékelve... (ezzel rengeteg szoptatni nem tudó vagy nem akaró nőt/anyukát megsértve).
Részemről, kiábrándultam az insta anyukákból.
Na, most rákerestem a kérdéses hölgyre, hogy ne állítsak valótlanságot és mit ad Isten, az utolsó insta képe egy szoptatós fotó...
Nincs új a nap alatt. 😅
Én egyiket sem követem, szerintem eszméletlen beteg dolog az anyaságról instat csinálni. Az anyaság egy állapot, nem egy hobbi, amit ki kell pakolni a netre. A gyerek személyiségi jogairól nem is beszélve, dehát az kit érdekel, a lényeg hogy anyuka jól érezze magát.
Én sokat instazok, főleg hobbihoz kapcsolódó dolgokat nézek, engem nem izgat, más hogy neveli a gyerekét. Igazából elszomorít amikor látom hogy valaki a kicsinye minden fingásáról postol, ugyhogy próbálom kerülni ezeket :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!