Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphoneon h lehet visszanezni...

Iphoneon h lehet visszanezni az ertesitest?

Figyelt kérdés
Tiktoktol jott egy ertesites de nem ilyen h lajk v hozzaszolas, csak lattam exem nevet de csak hirtelen kitoroltem es szeretnem latni h mi volt. Visszalehet vhigy keresni? Olyasmi lehetett csak mint amikoe pl insta kiirja h xy egy ido ota most tett ki posztot, de akk is akarom tudni. Mert most privat is lett es kivette h ne kovessem.

2020. szept. 28. 17:14
 1/1 anonim válasza:
Erre én is kiváncsi lennék. Sztem sehogyan se, csak a legfrissebbeket láthatjuk, azokat amelyeket megnéztünk utána eltűnnek. Nem hiszem hogy valahogy visszakereshető, visszanézhető lenne. De azt hiszem van erre külön alkalmazás, legalábbis az androidra régen volt, ahol az összes értesítést vissza lehetett nézni, mindegyik alkalmazásét, és ott volt olyan, hogy mennyi napig őrizze meg az értesítéseket az alkalmazás stb.
2020. okt. 4. 10:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!