Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedvenc, érdekesebb "insta...

Kedvenc, érdekesebb "insta anyukátok"?

Figyelt kérdés

Nincs még gyerekem, nagyon nem vagyok otthon ebben a témában. De tervezzük, beszéltünk már róla és most itthon is leszek pár napig, szóval időm, mint a tenger lényegében... :)

Akiket találtam, és szimpatikusabbak a profiljuk alapján, ők a Nnooemi, Baumgartner Kata (bár régebben neki néztem pár videóját a YT-n), Tücsi. Külföldi viszonylatban Laura Wills (thefashionbugblog), Maria Kragmann. Szóval akik igényes tartalmat gyártanak, nem az a téma, hogy így szoptass, úgy hordozz stb.

Akiket írtam, őket is a legjobb barátnőm küldte, mert ott nemrég született kisbaba és mondta, hogy ő őket követi... Szóval kíváncsi lennék rá, hogy más anyukák honnan inspirálódnak így babás témákban.

Köszönöm a válaszaitokat előre!

2022. febr. 15. 12:13
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
71%

Ajánlom figyelmedbe

Remélem érted majd a mondanivalóját

[link]

2022. febr. 15. 12:33
 12/50 anonim ***** válasza:
77%

Ja, hát ha neked a gyereknevelésnél a legfontosabb a szoba berendezése meg a tapéta, akkor mindent értek.

Az "Akarat kérdése" dologra meg majd térjünk vissza akkor, mikor hazaértél az újszülöttel a kórházból.

Amíg teherbe nem estem, én is azt hittem, qrva okos vagyok :-D

2022. febr. 15. 12:34
 13/50 anonim ***** válasza:
84%

4: pedig elmondta Nnooemi, hogy urbanwalls a tapéta: [link]

Lukovics Tamarát kovetem még. Külföldiek közül mathildegoehler, jessimalay, emmamelins

Tücsi meg egy hányinger, én letiltottam :D

14/50 anonim ***** válasza:
72%
Már sokat elmondtál magadról. Csak a rózsaszín habos babos oldal érdekel? Majd pofán csap az élet. Meg akarat kérdése.... Tudod a baba nem egy ruha amit beteszel a szekrénybe aztán szevasz. Nagyon sok gyerek születés után folyamatos testkontaktust, figyelmet igényel. 4. trimeszternek nevezik. Aztán lehet neked akaratod ha olyan vagy mint a mosott szar mert éjszaka is óránként vagy sűrűbben ébred.
 15/50 anonim ***** válasza:
75%
De nyilván van több emberes gyereknél is apuka. Aki dolgozik és szoptatni se tud fene a pofáját. + Sok csak anyát fogadja el. De nem is tudod miről van szó uh ne akarj okos lenni
2022. febr. 15. 12:36
 16/50 A kérdező kommentje:

Nem érzem magam k..va okosnak, de nem kell előadni a nagyhalált, mert gyereke születik valakinek.

Nem szégyen beismerni, hogyha egyedül nem megy és segítség kell.

Barátnőmékhez a pici születése előtt heti egyszer járt egy hölgy takarítani, most kétnaponta megy. Régen minden hétvégén sütött, főzött, brutális tortákat csinált csak úgy, hobbiból. Most még a süteményt is rendelni szokta otthonra, mert huszadrangú dolog a gyerek mellett, hogy ő maga csinálja ezeket. Nem főz nagyon, kéthétben egyszer kb, helyette babáznak, programoznak.

Senki nem rossz anyuka azért, mert nem egyedül szakad meg otthon a gyereknevelésben.

2022. febr. 15. 12:37
 17/50 A kérdező kommentje:
13-as, köszi, azóta már én is rendeltem az Urban Walls oldaláról itthonra. Arra próbáltam csak utalni, hogy náluk a fal ötlete a Noémitől jött.
2022. febr. 15. 12:38
 18/50 anonim ***** válasza:
65%
Igen valóban fontosabb a tapéta mint a szoptatásról, hordozásról való megfelelő információ szerzés. 🤦🤦🤦
2022. febr. 15. 12:42
 19/50 A kérdező kommentje:
18-as, szerintem arra vannak kicsit hitelesebb források, mint az IG. :)
2022. febr. 15. 12:42
 20/50 A kérdező kommentje:

Mondjuk azt nem értem, hogy aki nem használ közösségi felületeket, esetleg nem követ ilyen személyeket, minek ír a kérdés alá?

Nyilván nem nekik szól, nem kell jönni háborogni, meg kezdeni a szöveget, hogy "ő megéli az anyaságot". Egészségére, de élhetné csendben is.

2022. febr. 15. 12:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!