Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet reagálni arra,...

Hogyan lehet reagálni arra, hogy a párodnak gyereke született az előző kapcsolatából, miután összejöttetek?

Figyelt kérdés
Másfél éve vannak együtt, közel egy éves a gyerek,ez nemrég derült ki, de még sose látta, tudomást se akar venni róla és a csaj most elbizonytalanodott, hogy együtt akar-e maradni egy ilyen emberrel.
2022. febr. 13. 16:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Ez az este után eltelt fél év, az exet nem is látta. Összejött tesómmal. Majd mikor fél éves lett a gyerek, akkor kopogtatott be, hogy gyere vissza, mert van egy lányunk címszóval.

Ezt így hogy? Fél évig nem látta de a nő csak akkor állított be amikor a gyerek volt fél éves aha. Tehát a felcsinalastol számított 15 hónappal. De a pasi csak fél évig nem látta tehát látta mikor már terhes volt. Nagyon nem kerek😂

2022. febr. 13. 21:55
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
Nem töltötte bele tolcserrel. Évekig együtt éltek előtte, tudta mit és mennyit kell kínálni ahhoz, hogy ne nagyon tudja, mit csinál.
2022. febr. 14. 06:37
 13/17 anonim ***** válasza:

11!

Nyilván úgy értette a valaszado, hogy az eset után eltelt fél év, nem is látta az alatt az exet, osszejott az új lánnyal. Új mondat: amikor a gyerek fél éves lett, blablabla. Nem az eset után fél évvel lett fél éves. Mondjuk az értelmező olvasás manapság nem divat, ugye.

2022. febr. 14. 06:39
 14/17 anonim ***** válasza:
13 akkor fuss neki még egyszer mert neked nem megy az értő olvasás 😂😂😂😂
2022. febr. 14. 09:04
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudjatok, de nekem ez ilyen szánalmas mentegetőzésnek tűnik, hogy leitatott, begyógyszerezett, nem is tudtam mit csinálok... Persze. Nem tudta mit csinál, de azért a bré felállt és el is élvezett. Hát vagy én találkoztam béna pasikkal az életem során, vagy nemtom, de az "ittasan azt sem tudom hol vagyok" kategória egyiknél sem volt szex képes állapot. És akkor nyugtatóról még nem beszéltünk pia mellett. :D Ebből kiindulva nekem ez az egész egy ocsmány sztori lenne, ami nem tetszene, azt gyanítanám benne, hogy egyszerűen csak egy pöcs, aki képtelen felvállalni a tettei következményét. Aztán... ne így legyen.

Ha a pasas már az ismerkedéskor elmondja, hogy figyu, volt egy ilyen szitu, úgy éreztem a csaj csőbe akart húzni, én nem akartam megtartani a gyereket, de részéről ez nem volt kérdés, nem tudtunk megegyezni, én eltűntem az életéből annak ellenére, hogy úgy tudom a gyerek megszületett, hát rendben. Nem törnék pálcát felette valószínűleg. Erkölcsileg nem biztos hogy egyetértek a döntéssel, de legalább felvállalta, hogy ez történt, ez van.

2022. febr. 14. 09:21
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Még a pia csak-csak, de hogy egy benyugtatózott, magyarán leszedált embernek nem lesz erekciója, az hótziher. A nyugtatók a központi idegrendszerre hatnak (nyilván a piának is van ilyen hatása, de nem annyira durva, rengetegen szexelnek bepiálva, legfeljebb lekonyul a cerka, vagy nehezen, sehogy sem csattan el) és nincs az az inger, hogy utána harcba álljon a szerszám, nopláne ejakuálni nem fog.

Amúgy jó mese volt, csak kissé híján van a biológiának az írója.

2022. febr. 14. 09:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Pont ez jutott eszembe nekem is hogy fel sem áll nemhogy gyereket csinál 😂😂😂 ráadásul a pasinak másnap több mint gyanúsnak kellett volna lennie h nem emlékszik semmire és szarul van és egyáltalán hogy került haza stb... Sok sebből verzik a krealmany.
2022. febr. 14. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!